سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر کل دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی مطرح کرد؛

سردخانه‌های نیمه فعال به ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند

اسفندیاری از پیشرفت فیزیکی ۳۸۵ سردخانه نیمه فعال به ظرفیت ۲ .۱ میلیون تن خبر داد و پیش بینی کرد که در صورت تخصیص ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار، این سردخانه‌ها به زودی وارد چرخه نگهداری از محصولات کشاورزی شوند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، چنگیز اسفندیاری مدیر کل دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا پایان سال ۹۱ ظرفیت مجموع سردخانه‌های کشور ۵. ۲ میلیون تن بوده است.

وی توسعه زنجیره سردخانه‌ها و انبارهای فنی را از برنامه‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی دانست.

اسفندیاری ظرفیت انبارهای فنی پیاز و سیب زمینی را تا سال ۹۱ حدود ۱۲۰ هزار تن عنوان کرد و اظهار داشت: این ظرفیت با ۳ برابر افزایش به ۳۴۴ هزار تن رسیده است.

وی همچنین از پیشرفت فیزیکی ۳۸۵ سردخانه نیمه فعال به ظرفیت ۲ .۱ میلیون تن خبر داد و پیش بینی کرد که در صورت تخصیص ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار، این سردخانه‌ها به زودی وارد چرخه نگهداری از محصولات کشاورزی شوند.

مدیر کل دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی افزود: وزارت جهاد کشاورزی بر توسعه سردخانه‌های بالای صفر درجه برای نگهداری از میوه و سبزیجات و همچنین توسعه سردخانه‌های زیر صفر درجه برای محصولات گوشتی و پروتیینی تأکید دارد.

وی توسعه سردخانه‌ها و انبارهای فنی را به منظور حفظ کیفیت محصولات فسادپذیر کشاورزی ضروری خواند و گفت: تمام واحدهای تحت پوشش باید مجوزهای چهارگانه را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان استاندارد اخذ کنند و هیچ واحدی بدون مجوز وزارت بهداشت اجازه عرضه محصولات غذایی را ندارد.

اسفندیاری اعلام کرد: براساس برنامه ششم توسعه با احتساب سردخانه‌های نیمه فعال باید ۳ میلیون تن به ظرفیت این واحدهای نگهداری محصولات کشاورزی اضافه شود.

وی در مورد انبار‌ها نیز تصریح کرد: در حال حاضر انبارهایی با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و با ظرفیت ۶۶۷ هزار تن داریم که در صورت تأمین اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی، این انبار‌ها به بهره برداری می‌رسد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.