سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی ژاپنی ها قورباغه را زنده می خورند + فیلم

حتما تا کنون خبرهای مختلفی در مورد خوردن خرچنگ، مار، کروکدیل و... به گوشتان خورده است.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کشورهای آسیایی ید طولایی در خوردن آبزیان عجیب و غریب دارند. جانورانی که حتی شنیدن نام آنها هم با ترس همراه است چه برسد به دیدن آن ها در ظرف غذای مقابل خود. اما گویا ذائقه چشم بادامی ها در این مورد کاملا خاص و متفاوت است. در خبری از همین جنس بشنوید از رستورانی در ژاپن که با روشی ظالمانه جانوران دریایی را پخته و در مقابل مشترین خود قرار می دهد. سرآشپز در طول روز تنها 5 قورباغه را خواهد پخت، بنابراین باید از قبل سفارش خود را ثبت کنید. قورباغه بوسیله تزریق زهر فلج می شود و سپس براحتی پخته و زنده زنده در ظرف غذای مشتری قرار داده می شود. به گفته برخی از مشتری ها گوشت قورباغه لذیذ و سبک است و مقدار چربی کمتری از سایر گوشت ها دارد.









 
برای دانلود اینجا کلیک کنید


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۵۶ ۰۳ تير ۱۴۰۳
کاری به چندش بودنش ندارم خیلی بی رحمن اخه چطور دلشون میاد نمیگن درد میکشه اونم جون داره
ناشناس
۱۲:۰۶ ۰۸ دی ۱۴۰۲
حالا اینا هیچ من دیدم عنکبوت و خفاش می خرند
ناشناس
۰۰:۲۴ ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
چقدر بی رحم و‌بی وجدان هستن
ناشناس
۰۳:۱۷ ۱۵ اسفند ۱۳۹۹
چندش
احمد
۱۸:۲۴ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
عجب چیزایی میخورن اینها واقعا چندش اورند
بیتا
۱۹:۳۵ ۰۹ بهمن ۱۳۹۶
چینی ها چندش اورند