به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز بجنورد؛معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت : غذاهای مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند و با وجود اینکه اکثر مسمومیت های غذایی ظرف 24 ساعت برطرف می شوند اما بعضی از آن ها کشنده می باشند.
سید علی وکیلی افزود : در هنگام سفر از حمل گوشت خام ، تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری نمایید زیرا سریع فاسد می شوند.
وی اظهار داشت : از خرید قوطی های کنسرو دارای برآمدگی ، فرورفتگی یا نشتی خودداری و کنسروها را قبل از مصرف 20 دقیقده در آب بجوشایند .
وکیلی » با بیان ایکه هرگز غذاهای پخته را بیش از 2 ساعت ( اگر هوای اتاق گرم است بیش از یک ساعت ) در دمای محیط رها نکنید، تصریح کرد : برای دوباره گرم کردن غذاهای باقیمانده آنها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند.
به گفته وی علایم و نشانه های برخی از مسمویمت های غذایی با تاخیرظاهر می شود یعنی ممکن است 12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده همراه با نشانه هایی شامل تب ، خستگی ، تهوع ، استفراغ ، اسهال شدید ، ضعف و شکم درد باشد.
انتهای پیام/آ