سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد؛

رعایت ایمنی غذایی در سفر ؛مانع بروز مسمومیت غذایی

رعایت ایمنی غذایی در سفر مانع بروز مسمومیت غذایی می شود.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز بجنورد؛معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت : غذاهای مسموم کننده ممکن است بو یا مزه ناخوشایندی نداشته باشند و با وجود اینکه اکثر مسمومیت های غذایی ظرف 24 ساعت برطرف می شوند اما بعضی از آن ها کشنده می باشند.

سید علی وکیلی افزود : در هنگام سفر از حمل گوشت خام ، تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری نمایید زیرا سریع فاسد می شوند.

وی اظهار داشت : از خرید قوطی های کنسرو دارای برآمدگی ، فرورفتگی یا نشتی خودداری و کنسروها را قبل از مصرف 20 دقیقده در آب بجوشایند .

وکیلی » با بیان ایکه هرگز غذاهای پخته را بیش از 2 ساعت ( اگر هوای اتاق گرم است بیش از یک ساعت ) در دمای محیط رها نکنید، تصریح کرد : برای دوباره گرم کردن غذاهای باقیمانده آنها را تا 74 درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند.

به گفته وی علایم و نشانه های برخی از مسمویمت های غذایی با تاخیرظاهر می شود یعنی ممکن است 12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده همراه با نشانه هایی شامل تب ، خستگی ، تهوع ، استفراغ ، اسهال شدید ، ضعف و شکم درد باشد.

انتهای پیام/آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.