سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نخست وزیر ترکیه: در اروپا چیزی از دموکراسی باقی نمانده است

بینعالی ییلدریم ‏از سیاست های کشورهای ‏اروپایی علیه ترکیه ‏انتقاد کرد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آناتولی، بینعالی ییلدریم -- نخست ‏وزیر ترکیه -- روز جمعه ‏از سیاست های کشورهای ‏اروپایی علیه کشورش ‏انتقاد کرد و گفت‏:« در ‏اروپا دیگر چیزی از ‏دموکراسی باقی نمانده ‏است.»‏

‏نخست وزیر ترکیه در سخنانی اعلام کرد: "کشورهای اروپایی در ‏برخورد با مقوله ‏دموکراسی و حقوق بشر ‏سیاست یک بام و دو هوا ‏اجرا می کنند و بر ‏اساس منافع خود آن را ‏به کار می گیرند. ‏"

ییلدریم که در همایشی ‏سیاسی برای تبلیغ رای ‏آری در همه پرسی تغییر ‏قانون اساسی ترکیه ‏سخنرانی می کرد از ‏کشورهای اروپایی و به ‏ویژه هلند به خاطر آنکه ‏اجازه دیدار وزیران ‏دولت ترکیه با اتباع ‏این کشور در اروپا را ‏ندادند به شدت انتقاد ‏کرد و گفت‏:«‏ رفتاری که ‏دولت هلند با وزیر ‏امور خانواده و امنیت ‏اجتماعی ترکیه انجام ‏داد فاجعه آمیز بود، اروپایی ها با این ‏اقدام خود نشان دادند ‏که در مقوله حقوق بشر ‏و دموکراسی سیاست یک ‏بام و دو هو اجرا می ‏کنند. آنها هنگامی که در ‏مصر یک رئیس منتخب را ‏با زور بر می دارند ‏هیچ چیزی نمی گویند. ‏هنگامی که نسل کشی ‏مسلمانان در بوسنی و ‏هرزگووین روی می دهد ‏سکوت اختیار می کنند. ‏هنگامی که بحران سوریه ‏روی داد و آوارگان آن ‏به سوی اروپا به راه ‏افتادند همه تلاش خود ‏را به کار گرفتند تا ‏آنها را در خاک خود ‏جای ندهند. حالا هم به ‏وزیران ما اجازه ‏ندادند با هموطنان خود ‏دیدار کنند. این ‏برداشت آنها از ‏دموکراسی و حقوق بشر ‏است. ‏"

وی در بخش دیگر از ‏سخنان خود افزود کشور ‏ما دموکرات است اما ‏کوچکترین چیزی که می ‏توان گفت‏ این است که ‏چیزی از دموکراسی در ‏اروپا باقی نمانده است.

‏وی خاطر نشان کرد "پلیس ‏هلند به تجمع ترک ها ‏در مقابل کنسولگری ‏ترکیه در روتردام با ‏سگ و اسب به شدت حمله ‏کرد، در آلمان نیز سازمان ‏های تروریستی مانند ‏حزب کارگران کردستان(پ ‏‏ک ک)‏ و سازمان فتح الله ‏گولن و دیگر گروههای ‏تروریستی فعال هستند و ‏در حمایت از نه در همه ‏پرسی تبلیغ می کنند ‏اما کسی در این کشورها ‏جلودار آنها نیست. اما ‏هنگامی که نوبت به ‏نمایندگان و وزیران ‏ترکیه برای تبلیغ ‏درحمایت از رای آری در ‏همه پرسی می رسد همه ‏چیزی به یکباره عوض می ‏شود، سئوالی که اکنون برای ‏ما مطرح است این است ‏که چگونه افرادی که به ‏طور دموکراتیک و با ‏رای مردم انتخاب شده ‏اند برای کشورهای ‏اروپایی تهدید به حساب ‏می آیند اما تروریست ‏ها تهدید نیستند."

انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.