وی افزود : بیشتر ماهیان صید شده صنعتی و ازنوع گیدر، زرده، هوور،ساردین ، متو و فانوس ماهیان است که در تهیه کنسرو سازی و غذای طیور استفاده می شود و ماهیان تجاری مانند میش، قطر، شیر، سنگسر، هامور و سرخو است که در بازار ماهی به فروش می رسد .
حیدری نژاد گفت : بیش از 90 درصد ماهیان صنعتی برای تبدیل به کنسرو به کارخانه ی فرآوری هرمزگان و استان های سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان، کرمان و خوزستان ارسال و10 درصد دیگر نیز وارد بازارهای ماهی فروشی هرمزگان می شود.
جاسک رتبه دوم صید ماهیان صنعتی را پس از چابهار در کشور دارد.
معاون صید وصیادی شیلات جاسک افزود : 5 هزارو 500 صیاد ، با 800 فروند لنج و قایق ، صید ماهی را به روش های گوشگیر و انتظاری، پرساین یا دایره ای، قلاب یا تراولینگ در صیدگاه توجک تا رأس میدانی در جاسک بر عهده داشتند.
جاسک در همسایگی با دریای عمان با بیش از 58 هزار نفر جمعیت در 30 کیلومتری شرق بندرعباس واقع است.
انتهای پیام/ع