سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عملیات ساخت بیمارستان فوق تخصصی سرطان «برکت» کلید خورد/ کمبود تخت بیمارستانی در پایتخت و حاشیه تهران

عملیات ساخت نخستین مرکز جامع سطح سه سرطان در کشور با نام بیمارستان برکت امام حسین(ع)، با حضور رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و وزیر بهداشت آغاز شد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ طبق تفاهم نامه منعقد شده بین وزارت بهداشت و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، مرکز جامع سطح سه سرطان با نام بیمارستان برکت امام حسین (ع) در زمینی به مساحت 21 هزار متر مربع، توسط بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ساخته و تجهیز می‌شود.

وزیر بهداشت در مراسم کلنگ زنی این مرکز، مراکز سطح سه سرطان را جامع‌ترین مراکز درمانی بیماری سرطان عنوان کرد و گفت: علاوه بر این مرکز، 13 مرکز درمانی سطح سه سرطان دیگر نیز در کشور ساخته می‌شود.

قاضی زاده هاشمی ضمن تشکر از فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حوزه سلامت و کمک‌های این ستاد در پیشبرد برنامه‌های وزارت بهداشت گفت: بر اساس تفاهم نامه‌ای که پیش از این با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) منعقد کردیم، عملیات ساخت مرکز جامع سطح سه درمان سرطان آغاز شد و به گفته دوستان ستاد اجرایی، این بیمارستان مجهز، طی دو سال آینده ساخته می‌شود.

وزیر بهداشت ساخت مراکز سطح سه برای درمان بیماران سرطانی را از ضرورت های نظام بهداشت و درمان کشور خواند و در مورد تکمیل ساخت مراکز دیگر در آینده نزدیک ابراز امیدواری کرد.

وزیر بهداشت ضمن ابراز تاسف از کمبود تخت بیمارستانی در تهران و شهرهای اطراف آن، بیان کرد: طی 38 سال گذشته هیچ بیمارستانی در منطقه شرق تهران ساخته نشده است.

وی افزود: کم نیستند مدیرانی که فکر می‌کنند چرا باید در حوزه سلامت هزینه کنیم. ساخت اتوبان، ریل و کارخانه مهم‌تر است.

هاشمی همچنین اضافه کرد: ما می‌خواستیم بیمارستان جورجانی را یا خودمان بسازیم یا تامین اجتماعی آن را بسازد، اما نگاه بخشی وجود دارد که اجازه ساخت آن را نمی‌دهد. در دولت اسلامی شایسته نیست که نگاه عشیره‌ای و قبیله‌ای داشته باشیم. شهرداری هم باید کمک کند البته از آقای قالیباف به خاطر کمک‌هایی که انجام داده‌اند تشکر می‌کنیم اما این کمک‌ها می‌توانست بیشتر باشد.

وزیر بهداشت ضمن اشاره به محقق نشدن وعده کمک 10 هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران به وزارت بهداشت، ادامه داد: امیدواریم کارهایی که در دولت آقای روحانی شروع شده است و مردم باور دارند انقلابی در حوزه سلامت بوده است، به بار بنشیند. ما قول دادیم که تا آخر دولت 21 هزار تخت بیمارستانی تحویل دهیم اما بیشتر از این وعده، ساخته خواهد شد. امیدواریم نظام سلامت در تراز مردم ایران و انقلاب باشد. البته هفت یا هشت سال دیگر نیز باید زحمت بکشیم که این نهال ریشه‌دار شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در این مراسم با اشاره به اقدامات این ستاد برای کمک به بیماران سرطانی گفت: دسته اول اقدامات ما حمایت مالی از بیماران سرطانی است که بر این اساس طی سال گذشته، هزینه نسخه و درمان بیش از 45 هزار بیمار سرطانی در سراسر کشور را پرداخت کردیم.

مخبر افزود: دسته دوم حمایت‌های ما به فعالیت‌های ما در زمینه داروسازی بر می‌گردد. با اقدامات گسترده‌ای که گروه دارویی برکت در حوزه دارو انجام داده، بسیاری از داروهای گران قیمت و پیشرفته سرطان که پیش از این به قیمت های بسیار بالا به بیماران فروخته می‌شد، توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بومی شده است. بر همین اساس، بیماران سرطانی، طی سه سال گذشته در مجموع نزدیک به 135 میلیارد تومان کمتر پول دارو پرداخته کرده‌اند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، ساخت دو مرکز فوق پیشرفته درمان سرطان را دیگر اقدام حمایتی ستاد برای بیماران سرطانی عنوان کرد و گفت: بر اساس تفاهم نامه‌ای که شهریور ماه امسال با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منعقد کردیم، برای ساخت دو مرکز فوق تخصصی سطح سه سرطان تعهد دادیم که امروز عملیات ساخت یکی از این بیمارستان‌ها آغاز شود.

مرکز فوق تخصصی سرطان برکت امام حسین(ع) در 10 طبقه و در زمینی به مساحت 21 هزار متر مربع ساخته می‌شود. زمان ساخت این بیمارستان دو سال تخمین زده شده و برای ساخت آن قرار است حدود 200 میلیارد تومان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هزینه شود.

این بیمارستان از بالاترین سطح تجهیزات تشخیصی و درمان برخوردار و تکمیل کننده مراکز سطح یک و دوی سرطان خواهد بود. بیمارستان پنج اتاق عمل خواهد داشت و شش دستگاه شتاب دهنده برای آنها طراحی شده است. مرکز 120 تختخوابی فوق‌تخصصی سرطان برکت امام حسین(ع) توسط بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ساخته و تجهیز می شود و بهره‌برداری از آن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی ایران خواهد بود.

بر اساس تفاهمنامه شش ماه پیش ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و وزارت بهداشت، نمونه دیگری از این مرکز نیز با همین سطح از امکانات تشخیصی و درمان، در غرب تهران و در مجاورت بیمارستان بزرگ برکت ساخته خواهد شد. لازم به توضیح است علاوه بر این، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ( ره ) ساخت 11 بیمارستان را نیز از طریق بنیاد برکت در مناطق محروم کشور در دست اقدام دارد که 4 بیمارستان تکمیل و در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.