سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سمنان؛

احداث مدارس علمیه در استان سمنان

تاکنون 11 مدرسه علمیه در استان سمنان در حال احداث است که تعدادی از آن همچنان نیمه‌کاره باقی‌مانده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان؛ محسن خلج رئیس مرکز عمران حوزه‌های علمیه خواهران گفت: این استان در جذب بانوان طلبه از نمودار پیشرفتی خوبی در طول 10 سال برخوردار بوده است.

محسن خلج با بیان اینکه استان سمنان از نمودار رشد خوبی در جذب طلبه برخوردار است افزود: تاکنون 11 مدرسه علمیه در استان سمنان در حال احداث است که تعدادی از آن همچنان نیمه‌کاره باقی‌مانده است.

رئیس مرکز عمران حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه هفت پروژه ساخت مرکز حوزه علمیه در استان سمنان به مرحله بهره‌برداری رسیده اظهارداشت: این مدارس علمیه در سطوح دو سه تدریس می‌شود و علیرغم کمبود اعتبارات ساختمان مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان سمنان ساخته‌شده است.

خلج از اجرای بیش از 300 پروژه عمرانی در کشور خبر داد و گفت: به علت کمبود اعتبارات روند ساخت نیمی از این پروژه‌ها یا در حالت غیرفعال قرار دارد و یا نیمه فعال هستند.

وی ضمن گله‌مندی از سطح پایین اعتبارت تخصیص‌یافته از سوی دولت تصریح کرد: مبلغ اعتبارات تخصیص‌یافته برای ساخت مجموع حوزه‌های علمیه خواهران و برادران از اعتبارت ساخت یک دانشگاه نیز کمتر است و این مسئله حوزه علمیه‌ها را با مشکلات مالی متعددی مواجه کرده است.

رئیس مرکز عمران حوزه‌های علمیه خواهران در ادامه با افزایش 9 برابری اعتبارت بخش عمرانی در سال 95 خاطرنشان کرد: 460 میلیارد تومان به اعتبارات استانی در سال 95 تصویب شد که 50 میلیارد تومان از این اعتبارات به‌ردیف تملک دارایی استانی‌ها بوده تعلق گرفت و 410 میلیارد تومان برای تملک دارایی در توسعه متوازن داده شد.

خلج با بیان اینکه 5.5 میلیارد تومان برای حوزه‌های علمیه خواهران و برادران و همچنین مراکز خدمات توافق شده بود افزود: تنها 200 میلیون تومان معادل پنج در صد از این اعتبار تخصیص یافت و همواره از مسئولان نظام خواستار توجه بیشتر به این مجموعه فرهنگی مذهبی هستیم.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ و حوزه‌های علمیه پایه‌های دینی یک کشور مستحکم می‌سازد اظهار داشت: توجه به این اصل زمینه رشد و تربیت نیروهای انسانی نظام همراه با معنویت و تفکر دینی را فراهم می‌سازد.

رئیس مرکز عمران حوزه‌های علمیه خواهران سوق دادن زندگی و افکار آدمی به‌سوی سیره زندگانی پیامبران و ائمه (ع) را یکی از اهداف فعالیت‌های حوزه‌های علمیه عنوان کرد و گفت: تغییر سبک غلط زندگی در جامعه کنونی و زندگی تجمل گرایانه برخی مسئولان و انتخاب الگوی نادرست از سوی مردم عادی نیازمند فرهنگ‌سازی و آموزش‌های درست در راستای اصلاح فرهنگ کنونی است.

انتهای پیام/ م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.