به گزارش خبرنگار
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی فرجی (زاده ۹ بهمن ۱۳۵۸ در کاشان) شاعر ایرانی است. او را میتوان از جمله شاعران جوانی دانست که شعرش در پایان دهه هفتاد شکل گرفت و در آغاز دهه هشتاد به سرعت پیشرفت کرد. کتاب «قرار نشد» او در سال ۹۲ بعد از یک هفته به چاپ دوم رسید.
از ویژگیهای شعر فرجی عاشقانگی، برخورداری شاعر و شعرش از گنجینههای ادبی عظیم قرون پیش و قدما - که ویژگی مهمی است و در بین شعرای جوان معاصر کمتر دیده میشود - تجربی و عینی بودن فضاها و توصیفهای شاعر و تلفیق آن با فضاها و زبان روز است.
همین تواناییهاست که باعث شده غزل او از بهترین و مخاطب پسندترینهای این نسل از شاعران در میان مخاطبان شعر باشد و نیز از دید منتقدان و صاحبنظران حوزه شعر هم جایگاه ویژه و پُر اهمیتی را به خود اختصاص دهد. درباره نوروز با مهدی فرجی گفتگو کردیم.
آقای فرجی مهمترین اتفاق سال 95 در عرصه ادبیات برای شما چه بود؟ در زمینه ادبیات در حال حاضر چیزی به ذهنم نمی رسد.
چه آرزویی برای سال 96 دارید؟ آرزو دارم در عرصه ادبیات بساط اینترنت و فضای مجازی که آفت شده است، برچیده شود و مردم کشورم دوباره به مطالعه کتاب روی بیاورند.
بهترین عیدی که گرفتید؟ همیشه وقتی پدرم به من عیدی می داد، خیلی خوشحال می شدم و خیلی دوست داشتم.
کدام سین را بیشتر از سایر سین های سفره هفت سین دوست دارید؟
سبزی یا همان سبزه را بیشتر دوست دارم.
سبزه برای شما چه جذابیتی دارد که اینقدر به آن علاقه دارید؟
سبزه را به خاطر طراوت و شادابیاش و اینکه نماد بهار است، خیلی دوست دارم.
و در آخر سخن یا آرزویی برای سال 96 دارید؟ امیدوارم سال 96 سال خوبی برای ملت ایران باشد. سال گشایش اقتصادی باشد و همچنین در چشم مردم دنیا فرهنگ ما بیشتر به چشم بیاید و نماینده های فرهنگی خوبی در دنیا داشته باشیم.
انتهای پيام/