سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جامعه پرستاری چشم انتظار اجرایی شدن صلاحیت حرفه ای/ حق حرفه‌ای پرستاران در سلامت به چشم نمی‌خورد

رییس هیات مدیره نظام پرستاری شهرستان آمل گفت: جای نمایندگان صنفی پرستاران در اعطای این حق حرفه‌ای خالی است و صلاحیت حرفه‌ای در واقع حق یا پروانه فعالیت پرستاران محسوب می شود که نباید افراد غیرحرفه‌ای به آن ورود پیدا کنند.

علی اکبر مظلوم رییس هیات مدیره نظام پرستاری شهرستان آمل در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: حق حرفه ای پرستاران در بخش خصوصی و دولتی یا حتی کار در منزل باید برای افراد صادر شود و با صلاحیت حرفه‌ای پرستاران با اطلاعات علمی و بعد از طی کردن دوره‌های خاص به این مهم دست یافته و در مقام ارزشمند پرستاری ایفای نقش کنند.

وی اظهارداشت: اعطای صلاحیت حرفه‌ای یا همان پروانه فعالیت پرستاران را باید با حق مطب یا حق دفتر در نظام پزشکی و نظام مهندسی مقایسه کرد و اگر خوب بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که در هردو مورد فوق الذکر این حق توسط نظام صنفی یعنی نظام پزشکی و نظام مهندسی اعطا میشود نه معاونت درمان یا سازمانهای مربوطه در شهرداری یا...

مظلوم افزود: اعضای نظام پرستاری توسط خود پرستاران انتخاب میشوند و همین مورد موجب شده تا به خصوص در این دوره طلایه دار دفاع از حریم پرستاری باشند و با برخی اختلاف سلیقه‌ها در این بخش نباید برخی افراد در وزارت بهداشت به صورت عام و خاص در صدد به زمین زدن نظام پرستاری هستند.

وی گفت: پرستاران در صف اول ارائه خدمت به بیماران هستند و اگر صلاحیت حرفه‌ای توسط گروهی غیر از نظام پرستاری به پرستاران اعطاء شود به نیروهای کمک پرستار و بهیاران، نیز صلاحیت حرفه‌ای اعطا خواهد شد و این اعطا در واقع باعث مشروعیت بخشیدن در بکار گیری این نیرو‌ها خواهد شد.

رییس هیات مدیره نظام پرستاری شهرستان آمل بیان کرد: اعطای صلاحیت حرفه‌ای بدون حضور سازمان نظام پرستاری، سلیقه‌ای است و کمکی در جهت پیشبرد اهداف نخواهد کرد.

وی گفت: هدف صلاحیت حرفه‌ای پرستاران حفظ حقوق کاری و حرفه‌ای این قشر مظلوم است و اگر به دست گروهی دیگر سپرده شود موجب دلسردی این قشر عظیم دویست هزار نفره بعنوان گردانندگان اصلی نظام سلامت می‌شود.

مظلوم یادآور شد: حوزه سلامت و سلامت مردم مهمترین دغدغه کادر درمان است و تنها با اجرای قانون سلایق شخصی و اختلافات نظرات در سطح کلان پرستاری کشور کنار گذاشته می‌شود و با اهمیت به این امر خطیر آینده سلامت جامعه تامین می‌شود و نباید متولیان نظام سلامت براحتی از آن بگذرند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
دکتر غلامی
۱۲:۵۲ ۰۵ فروردين ۱۳۹۶
با عرض سلام و خسته نباشید
بله واقعا حق پرستارانه که حقوقشون زیادتر بشه من خودم دکترم واقعا حین یک ماموریت از ما پزشکان زحمت بیشتری میکشن و بیشتر اذیت میشن..
انشالله مراتب به مسئولین برسد واجرایی شود.....
چون پرستاری شغل سخت و استرس آوری است و شب و روز باید بیدار و گوش به زنگ باشند....التماس دعا
خدانگهدار