به گزارش
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در هفدهمین نشست هماندیشی معاونان و مدیران بینالمللی دانشگاهها مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارکهای علم و فناوری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، اظهار داشت: ما یک برنامه راهبردی در دانشگاه امیر کبیر را دنبال میکنیم و وقتی وارد یک برنامه میشویم اول باید نقاط ضعف را بررسی و به آن رسیدگی کنیم.
وی ادامه داد: برای اینکه جزء دانشگاههای برتر باشیم شاخصها را ارزیابی کردیم که به طور مستقیم 5 درصد در QF است و ظاهرا ده درصد آن به روابط بینالملل برمیگردد ولی در کل 40 درصد مربوط به شهرت بینالمللی است.
رئیس دانشگاه امیرکبیر اضافه کرد: در بخشهای مختلف، بالای 50 درصد از ارزیابیهای بینالمللی روابط بینالملل محسوب میشود.
وی بیان کرد: به نظر ما جایگاه دانشگاههای خیلی بالاتر از این رتبهها میباشد ولی علت اصلی نقاط ضعفی است که در حوزه بینالملل وجود دارد.
رئیس دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: خوشبختانه 50 درصد درآمدهای صنعتی در دانشگاه داریم و بدون استثنا دانشگاههای ایران زیر ده درصد امتیاز دارند بنابراین اگر بخواهیم پیشرفت کنیم باید در بحث بینالملل کار کنیم.
معتمدی اضافه کرد: بالای هشتاد درصد دانشجویان تحصیلات تکمیل و 20 درصد در بخش کارشناسی داریم و اگر بخواهیم در رتبهبندیها جایگاه مناسبی داشته باشیم حتما از یک محورهای برنامهریزی در بخش بینالملل در دانشگاهها باید انجام شود.
رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: مهمترین بخشی که انجام شود اصلاح ساختاری در دانشگاههای ما است متاسفانه این ساختار قدیمی پاسخگوی جو دانشجو و استاد خارجی نیست و زیرساختهای لازم باید اصلاح شود.
رئیس دانشگاه امیرکبیر افزود: بعد از برجام استقبال خوبی در روابط بینالملل شده که از آن جمله میتوانم به برقراری رابطه با کشورهای آلمان فرانسه اشاره کنم.
وی یادآور شد: اقدامات بسیار خوبی در زمینه بینالمللی انجام شده و امیدواریم روابط بینالمللی در دانشگاهها هر چه بهتر انجام شود.