سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکاتی جالب از زندگی آلبرت اینشتین

دانستن نکات جالبی از زندگی شخصی نابغه قرن، آلبرت اینشتین خالی از لطف نیست.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آلبرت اینشتین فیزیکدان برجسته آلمانی در سال 1879 متولد شد. او به دلیل ارائه نظریه نسبیت شناخته شد. علیرغم اینکه اینشتین در کودکی کندذهن خوانده می‌شد اما امروز نام او در فرهنگ عامه مترادف هوش زیاد و نابغه به کار برده می‌شود. در مورد زندگی شخصی این نابغه بزرگ نکات جالبی وجود دارد که دانستن آن خالی از لطف نیست.
 
 
  • اینشتین با سری بزرگ متولد شد و مادرش فکر می‌کرد کودکش نقص عضو دارد اما به مرور و با رشد جسمی، اندازه سرش کوچکتر شد. از طرفی نسبت به هم سن و سال‌هایش دیرتر زبان باز کرد. او تا سه سالگی حرف نمی‌زد و پس از آن نیز تا 9 سالگی حرف زدنش عادی نبود به طوری که بسیاری از اطرافیانش به او لقب کندذهن داده بودند.
  •  اینشتین هرگز جوراب نمی‌پوشید او در جوانی به این نکته پی برده بود که شصت پا باعث سوراخ شدن جوراب می‌شود و پس از آن هیچ وقت جوراب به پا نکرد. اینشتین راننده‌ای داشت که همیشه او را برای شرکت در مراسم و سخنرانی‌ها همراهی می‌کرد. او فقط یکبار در طول زندگی رانندگی کرد و آن روزی بود که جایش را با راننده‌اش عوض کرد و از او خواست به جایش در دانشگاهی سخنرانی کند سپس خودش راننده را تا خانه رساند.
  • اینشتین به دانشگاه نرفت. او در سن 16 سالگی در آزمون ورودی دانشگاه پلی تکنیک فدرال سوییس در شهر زوریخ رد شد و از رفتن به دانشگاه بازماند. به نواختن ویولون علاقه داشت و به عنوان یک آماتور ویولون می‌نواخت.
  • او نظریه نسبیت خاص را در سال 1905 ارائه داد و پس از آن ده سال طول کشید تا نظریه نسبیت عام او به نتیجه برسد.
  • او جزو 10 مغز متفکر جهان به شمار می‌رود اما هیچگاه برای دریافت جایزه صلح نوبل کاندید نشد. 
  •  اینشتین در سال 1955 از دنیا رفت. یک کالبدشکاف پس از مرگش مغز او را به سرقت برد و به مدت 40 سال نزد خود نگهداشت تا روی آن مطالعاتی انجام دهد اما هرگز موفق به این کار نشد. او حتی برای نگهداری مغز مجبور شد آن را به چند قسمت تقسیم کند و سرانجام پس از 40 سال آن را به بیمارستان پرینستون که در آن درگذشت بازگرداند.  
 
 
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.