سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد؛

پدیده تروریسم تهدیدی برای کشورهای عضو جامعه ایمن

کشورهای عضو جامعه ایمن پدیده تروریسم را به عنوان تهدید برای بشریت قلمداد کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید صولت مرتضوی شهردار مشهد مقدس در آیین افتتاحیه هشتمین اجلاس آسیایی جامعه ایمن گفت: تروریسم بین الملل با ایجاد جنگ نیابتی بخشی از پیکره جهان اسلام را نا امن نموده و هر از چندگاهی جمع کثیری از انسان‌ها را به کام مرگ می‌کشاند.
وی افزود: امروز جهان اسلام تن‌ها داغدار این موضوع نیست بلکه جهان بشریت نیز از این آتش افروزی متاثر گردیده است و کار به جایی رسیده است که حتی در جوامع اروپایی مردم قادر به برگزاری ایمن جشن کریسمس خود نیستند.
شهردار مشهد تصریح کرد: بایددر اقدامی نوع دوستانه پدیده تروریسم را که دست ساخته استکبار جهانی و صهیونیسم به عنوان تهدید برای بشریت قلمداد کرد.
مرتضوی گفت: شهرداری مشهد مقدس با تجربه چندین ساله در این حوزه با برنامه‌های مستمر به حق شایسته پرچمداری جوامع ایمن در آسیا است.
وی اضهار امیدواری کرد: در آینده نزدیک مشهدالرضا (ع) پایتخت فرهنگی جهان اسلام، شهری مقاوم، ایمن، سالم، پاک و چشم نواز و دوست دار طبیعت، تبدیل به شهر اسلامی نمونه گردد.

جوامع ایمن باید به عنوان یک الگو برای سایر جوامع عمل کنند

دکتر گلد برند شونبری مدیرکل انجمن جهانی جامعه ایمن هم در ادامه این نشست گفت: اقدامات انجام شده جامعه ایمن برای زائران در مشهد می‌توانند الگویی برای سایر شهر‌ها و کشور‌ها باشد.
وی افزود: جوامع ایمن در همه دنیا مشابه هم هستند و همیشه در مورد دو چیز یعنی کارهای محلی و ملی صحبت به میان می‌آید.
مدیرکل انجمن جهانی جامعه ایمن گفت: یکی از مشخصه‌های جامعه ایمن این است که یک نوع همکاری بین بخش‌های مختلف انجام می‌شود. البته محقق شدن این مهم در حرف ساده بوده، اما در عمل کاری مشکل است.
شونبری افزود: در برگزاری و انجام برنامه‌های محلی بحث بهداشت و سلامت خیلی مهم است. خیلی سخت است بدانیم حوادث در کجا و چه زمانی اتفاق می‌افتد پس باید همیشه اطلاعات کاملی از نیازهایمان در بخش‌های محلی داشته باشیم.
وی گفت: باید همه انواع آسیب‌ها از انوع خشونت تا تصادفات را در نظر بگیریم، زیرا در حال حاضر توجه کمی به تصادفات صورت می‌گیرد در صورتی که این نوع حادثه خسارت‌های زیادی در پی دارد.
مدیر کل انجمن جهانی جامعه ایمن با اشاره به اینکه جوامع ایمن باید به عنوان یک الگو برای سایر جوامع عمل کنند، افزود: در شهر مشهد امروز منطقه ثامن که پذیرای سالانه بالغ بر ۲۷ میلیون زائر می‌باشد به شبکه جهانی جامعه ایمن ملحق می‌شود و باید بدانیم که برای این تعداد زیاد زائران که از شهر‌ها و کشورهای مختلف به مشهد می‌آیند، چه کنیم.
شونبری تصریح کرد:: وقتی مردم و زائران به این منطقه بیایند و فعالیت‌های جامعه ایمن در این منطقه را ببینند می‌توانند برای شهرهای خود الگوبرداری نمایند.
وی گفت:در مشهد الگوی مناسبی برای پیاده‌رو‌ها و پارک‌ها اجرا شده است. اینکه مردم با ایمنی به صورت پیاده به زیارت حرم مطهر در مشهد می‌آیند الگوی خوبی برای سایر کشورهاست.
در پایان این نشست حکم ریاست شبکه اسیایی جامعه ایمن از سوی شونبری به دکتر امیر عزیزی اهدا شد.
هشتمین اجلاس آسیایی جامعه ایمن که به مناسبت انتخاب مشهد به عنوان پایتختی فرهنگ جهان اسلام در سال ۲۰۱۷ در مشهد مقدس در حال برگزاری است، روزهای هفدهم و هجدهم اسفندماه امسال نیز ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام//ف. ج.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.