به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قزوین؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : در صورتیکه مشتریان تقاضای گوشت چرخ کرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری گوشت را چرخ کنند.
مهدی مهرزاده افزود : گوشتهای چرخ شدهای که در فروشگاههای زنجیرهای وجود دارد، باید دارای مشخصاتی همچون تاریخ تولید، انقضاء، کد پروانه بهره برداری دامپزشکی و دارای پروانه ساخت باشد .
مهرزاده در رابطه با ویژگیهای گوشت سالم و بهداشتی گفت : گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه خونمردگی، تغییر رنگ ، بو و ذرات خارجی باشد.
وی اضافه کرد : گوشت باید دارای قوام سفت بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد و هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوهای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا گفت : گشت واحد نظارت بر بهداشت عمومی این شهرستان بر واحدهای قصابی و عرضه گوشت قرمز به طور مستمر بازرسی خواهند کرد و گوشت های چرخ کرده آماده را در واحد عرضه ،جمع آوری و متصدی واحد را به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی خواهد کرد.
مهرزاده به عموم مردم توصيه کرد: در صورت تمايل به خريد فرآورده های خام دامی بسته بندی شده ، برای حفظ سلامت خود از محصولات دارای پروانه ساخت استفاده کنند.
انتهای پیام/