سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز؛

شهروندان شوشتر و گتوند دست به گریبان با فاضلاب

نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی مهم ترین مشکل این شهرها را فاضلاب عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ سهراب گیلانی، نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: شوشتر با همه دارایی‌ها و ظرفیتی که دارد در ابعاد مختلف با یک عقب ماندگی روبه‌رو است و فاضلاب مهم‌ترین مشکل شهروندان شوشتر و گتوند محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان شوشتر در ابعاد مختلف با یک عقب ماندگی روبه‌رو است اما با این وجود از تلاش ویژه کادر درمانی این شهرستان تشکر می‌کنم اظهار کرد: افتتاح پروژه‌های مختلف در حوزه سلامت و درمان از تیرماه سال جاری تاکنون نشان از یک مدیریت جهادی است اما در این شهرستان در حوزه‌های مختلف عقب ماندگی به طور ملموس حس می‌شود.

گیلانی افزود: نمونه بارز عقب ماندگی این شهرستان بخش کشاورزی آن است به طوری که این شهرستان مقام دوم برداشت گندم خوزستان را دارد اما در زمینه کشاورزی با مشکلاتی روبه‌رو است و یا اینکه این شهرستان اینکه از ظرفیت بالایی در کشت و صنعت کارون دارد و می‌تواند با حمایت تعداد نیروهای حاضر که 3 هزار نفر هستند را به 5 هزار نفر افزایش دهد.

نماینده شوشتر و گتوند خاطرنشان کرد: شرکت کشت و صنعت کارون نقطه قوت استراتژیکی برای شوشتر است و دولت باید به این نقطه استراتژیک نگاه ویژه‌ای داشته باشد زیرا دولت می‌تواند با اندک سرمایه‌گذاری  آن را  به یک مجتمع تبدیل کند.

 وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در شهرستان شوشتر بسیار سخت شده، اذعان داشت: بالای 90 درصد از مراجعه کنندگان حوزه انتخابیه بنده با معضل بیکاری روبه‌رو هستند در صورتی که  بیش از 70 درصد از تولید تایر در شوشتر است و ما خواستار تقویت ساختار و رفع معضلات این شهرستان از جمله بیکاری هستیم.

گیلانی با بیان اینکه می‌ترسیم 90 میلیارد تومان اعتبار  برای ایجاد اشتغال مصوب شده از سوی ستاد فرمان امام در سیر مراحل اداری باقی بماند و به مرحله اجرا نرسد، بیان‌کرد: مردم آب شرب برای خوردن ندارند زیرا زمانی که از سد گتوند آب برداشت می‌شود ای سی آب بین 600 تا 800 میکروموس است و آب بعد از اهواز وقتی به سمت خرمشهر سرازیر می‌شود ای سی آن به بالای 3 هزار میکروموس می‌رسد و این دقیقا بدین معنا است که مردم در  واقعیت آبی برای شرب ندارند.
 
نماینده مردم شوشتر و گتوند اظهار داشت: متاسفانه فاضلاب‌ها در شهرستان گتوند به یک معضل تبدیل شده‌اند به طوری که اگر با تصفیه بتوانیم ای سی آب را کاهش دهیم  بوی بد فاضلاب را چگونه می‌توان برطرف کرد تا کمتر شاهد بیماری، رنج و عذاب مردم شوشتر و گتوند باشیم.

وی با بیان اینکه به طور جدی به دنبال تبدیل شعیبیه به شهرستان هستم از وزیر بهداشت درخواست کرد که  توجه بیش تر به شهر شعیبیه  داشته باشد و در ادامه تصریح کرد: با کمک خیرین در حوزه سلامت 1 دستگاه سی تی اسکن با هزینه 900 میلیون تومان، 1 دستگاه ام آر آی با اعتباری بالغ بر 600 میلیون تومان و2 آمبولانس با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان برای این شهرستان خریداری شده و از وزارت بهداشت درخواست دارم که با تاسیس سومین دانشکده پزشکی  و ارتقا بیمارستان خاتم شوشتر به 200 تختخواب توجه داشته باشد.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.