به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با بیان اینکه پیش بینی می شود در این تعطیلات نورزی بیش از 20 هزار واحد صنفی مورد بازرسی قرار گیرد. گفت: 300 بازرس از اول اسفند تا پایان سیزدهم فروردین سال 1396 در قالب طرح نظارت نوروزی بر امور واحدهای صنعتی مراقبت ،کنترل و نظارت خواهند کرد .
وی با بیان اینکه در حال حاضر از طریق شرکت پشتیبانی امور دام مازندران حدود 4400 تن مرغ ذخیره سازی شد افزود : در صورتی که روند قیمت مرغ تازه دچار نوسان و افزایش شود بلافاصله مرغ منجمد با قیمت مصرف کننده 5900 تومان برای هر کیلو گرم به صورت گسترده عمومی وارد بازار می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران گفت: طبق هماهنگی انجام شده گوشت قرمز سهمیه ای نیز در حد کافی با قیمت 22 هزار و 800 تومان برای مصرف کنندگان عرضه خواهد شد.
حسن خیریانپور افزود : جهت تأمین میوه ایام عید و سیب و پرتقال نیز به حد کافی و مورد نیاز پیش بینی و طبق مصوب ابلاغی بزودی توزیع خواهد شد.
وی گفت : طبق قیمت مصوب شکر ، قند ، روغن ، کره 100 گرمی و 50 گرمی پیش بینی و بر اساس سیاست ابلاغی کمیسیون تنظیم بازار توسط شرکت مادر تخصصی بازرگانی و غله استان اقدام می شود.
حسن خیریانپورافزود : طبق هماهنگی های صورت گرفته آرد مورد نیاز واحدهای خبازی و نانوائیهای مازندران تأمین و بدون هیچگونه تأخیر در کوتاهترین زمان ممکن در اختیار نانوائیها قرار خواهد گرفت.
وی گفت: در تعطیلات نوروزی واحدهای کشیک نانوائی و سایر واحدهای صنفی مورد نیاز مردم و مسافرین از جمله آپاراتی ، مکانیکی ،تعمیرگاه ها و غیره در تمامی شهرستانهای استان مازندران پیش بینی شده است.
انتهای پیام/ ر