سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز؛

نیاز خوزستان به صدها دستگاه خودرو برای شست و شوی مقره های برق

108 دستگاه خودرو به همراه 288 نفر به طور مداوم برای شست و شوی مقره های برق در اهواز نیاز است برای جلوگیری از قطعی برق زمان گرد و غبار نیاز است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ یدالله حضرتی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز بیان کرد: بعد از توفان گرد وغباری که در هشتم بهمن ماه در اهواز رخ داد شبکه برق اهواز دچار مشکل و قطعی شد که برای رفع مشکل شبکه ، نیروی زیادی از کل کشور برای شست و شوی مقره های برق وارد اهواز شد.
 
وی اظهار داشت: 8 بهمن ماه میزان ریزگردها در اهواز 10 هزار میکروگرم بر مترمکعب، 70 برابر حد مجاز اعلام شد و با رطوبت 97 درصد به ویژه در 23 بهمن ماه خاک بر روی مقره های برق حالت چسبندگی پیدا کرد و در برق رسانی مشکل ایجاد کرد.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز تصریح کرد: در پی مشکلاتی که برای شبکه برق در اهواز ایجاد شد به طور متوسط هر مشترک 3 ساعت برق نداشته است.
 
حضرتی درادامه با اشاره به راهکارهای حل مشکل سیستم برق اهواز و استان افزود: تعویض مقره های میخی سرامیکی با مقره های سیلیکونی با فاصله خزش بالا، تعویض کت اوت فیوزهای آرک زده، خرید دوربین ترموگرامی به منظور اعلام کردن مشکل در شبکه برق و خرید ماشین مقره شو از جمله کارهایی است که می توان برای حل مشکل شبکه های برق اهواز و استان خوزستان انجام داد واز ایجاد حادثه در شبکه برق در آینده نیز جلوگیری کرد.
 
وی خاطرنشان کرد: در رطوبت 90 درصد تابستان شبکه برق استان دچار مشکل و قطعی نشد که این نشان دهنده استاندارد بودن شبکه برق خوزستان است.
 
یدالله حضرتی اذعان داشت: از سال 87 که ریزگردها در استان خوزستان شدت گرفت مقره های میخی را تغییر دادیم.
 
این مقام مسئول افزود: در تاریخ هشتم بهمن ماه که شبکه برق اهواز، باوی، کارون و حمیدیه به دلیل توفان گرد و غبار دچار مشکل شد روستاهای غیزانیه و الهایی برق داشتند این دو منطقه برق خود را از پست مارون و هفت تپه دریافت می کردند.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهوازدرادامه با اشاره به اینکه امسال 23 بار خوزستان شاهد پدیده گردو غبار بوده اظهار کرد: در زمانی که میزان ریزگردها در هوا به 10 هزار میکروگرم بر مترمکعب افزایش یابد معادل نشستن 7 هزار و 650 کامیون شن بر شبکه برق اهواز است.
 
حضرتی بیان داشت: بر اساس پژوهش ها مشخص شده است که در گرد و غبارهای جدید در استان میزان نمک بالا است و ترکیباتی همچون منیزیم، سولفات و سولفوت وجود دارد که سولفات و سولفوت در تماس با رطوبت تبدیل به اسید می شوند و بر رسایی و توزیع برق تاثیر می گذارند.
 
انتهای پیام/گ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.