سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالانه حدود دو هزار تن گروه غلات برای تهیه سبزه سفره هفت سین به هدر می‌رود.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ سالانه حدود دو هزار تن گروه غلات برای تهیه سبزه سفره هفت سین به هدر می‌رود که با جایگزین کردن بذرهای مناسب می‌توان از نهال آن استفاده مفیدتری کرد.
 
 
 
 
 
 
 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.