وی بیان کرد: برنامه عملیاتی سلامت روان آماده شده که با کار محوری در برنامه ها درصدد عملیاتی شدن این طرح هستیم، اما هنوز شورای سلامت روان در دانشگاهها نداریم و با تصویب این برنامه در هیات امنای دانشگاه، مسئولان دانشگاهها موظف به اجرای آن هستند.
نژادجواد بکارگیری افراد علمی و متخصص حوزه روانشناسی و مشاوره در دفاتر مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی را از نقاط قوت وزارتخانه دانست.
وی با بیان اینکه علمی کردن مشاوره دانشجویی از ضرورت های جوامع دانشگاهی است، اظهارداشت: ساختار مشاوره دانشجویی را در کل کشور بررسی کردیم و براساس مدلهای علمی، تعداد نیروهای متخصص هر بخش مشخص شده و هر چند سال که چارت دانشگاهها تغییر می کند، لازم است براساس همان مدل علمی، تعداد نیروهای هر بخش را افزایش دهیم و با برنامه محوری ساختار را براساس نیاز دانشگاهها مشخص کنیم.
مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تصریح کرد: 466 نیروی کارشناس در دفاتر مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی کل کشور فعالیت می کنند یعنی هر 400 دانشجو یک مشاور دارد، درصورتی که براساس استاندارد، به ازای 300 تا 350 دانشجو به یک مشاور نیاز است.
وی با بیان اینکه در سال آینده شاهد اعمال تغییراتی با حضور روسای مراکز مشاوره دانشگاه های علوم پزشکی تهران در این حوزه خواهیم بود، افزود: در نظر داریم دانشگاه علوم بهزیستی را به عنوان مرجع و مرکزیت بر سلامت روان معرفی کنیم تا تمام دفاتر دانشگاههای علوم پزشکی در برنامه جامع به این حوزه مرتبط شده و برنامه را اجرا کنند تا شاهد خدمات هرچه بهتر مشاوره دانشگاه های علوم پزشکی باشیم.