سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

تولید سالانه 2 هزار و 115 تن قارچ در استان

سالانه 2 هزار و 115 تن قارچ در استان تولید می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: 1.7 درصد قارچ تولیدی کشور در استان کرمانشاه تولید می‌شود.

رضا زارعی با بیان اینکه استان کرمانشاه در حال حاضر 17 واحد صنعتی و یک مجتمع پرورش قارچ دارد، اظهار کرد: مجتمع پرورش قارچ استان شامل 48 واحد کوچک پرورش قارچ است.

وی میزان تولیدات سالانه قارچ استان را 2115 تن عنوان کرد و افزود: در کشور سالانه 120 هزار تن قارچ تولید می‌شود.

به گفته زارعی 1.7 درصد قارچ تولیدی در کشور در استان کرمانشاه تولید می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه مازاد قارچ تولیدی در استان کرمانشاه به استان‌های همدان، لرستان و... فرستاده می‌شود، افزود: مشکلی برای بازار مصرف قارچ در استان نداریم و مازاد قارچ تولیدی به دیگر استان‌ها فرستاده می‌شود.

زارعی در ادامه با اشاره به اینکه فرآوری قارچ تولیدی در استان می‌تواند نقش مهمی در ماندگاری بالای آن داشته باشد، از فرآوری این محصول به صورت کنسرو در یکی از کارخانه‌های استان در سال جاری خبر داد.

انتهای پیام/پ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۲ مهر ۱۳۹۶
بسیار قارچ زیباست