سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محمدی:

تخریب طبقه هفتم پاساژ علاء الدین به پایان رسید

قائم مقام شهرداری منطقه ۱۱ تهران از تخریب طبقه هفتم پاساژ علاء الدین پس از ۲ سال پیگیری و بیش از ۳ ماه عملیات اجرایی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ وحید محمدی قائم مقام شهرداری منطقه ۱۱ تهران با اشاره به این که این منطقه در پی حکم دادستانی و رأی کمیسیون ماده صد مبنی بر تخریب طبقه غیرمجاز پاساژ علاء الدین پس از انتخاب پیمانکار و تأمین تمامی موارد ایمنی؛ عملیات اجرایی حذف طبقه هفتم را از ۱۸ آبان ماه سال جاری آغاز کرده بود؛ اظهار داشت: ۹۹ باب مغازه به صورت غیر مجاز در این طبقه ایجاد شده بود که طی این مدت با برنامه زمان بندی جمع آوری شدند.

محمدی به نگرانی مدیریت شهری از بروز حادثه‌ای به دلیل تحمیل بار اضافه به سازه پاساژ علاء الدین اشاره کرد و افزود: شهرداری بر اساس قانون نسبت به برچیدن این طبقه اضافه اقدام کرده است.

قائم مقام شهرداری منطقه ۱۱ همچنین به انتقال بیش از هزار و ۵۰۰ تن نخاله از طبقه هفتم پاساژ علاء الدین به خارج از ساختمان اشاره کرد و گفت: این بار اضافه که فشار بسیاری بر ستون‌ها و سازه بنا وارد می‌کرد؛ با محاسبات دقیق فنی و روش‌های اجرایی علمی برداشته شده است.

وی با اشاره به شناسایی ساختمان‌های نا ایمن در سطح منطقه که عمدتا به صورت تجاری و یا کارگاهی استفاده می‌شوند؛ بر اهمیت ایمن سازی اماکن عمومی و لزوم توجه به قوانین تأکید و تصریح کرد: ایمنی مراکز تجاری پر رفت و آمد مجددا بررسی و تدابیر لازم برای تأمین ایمنی انجام خواهد شد.

چندی پیش مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از روند تخریب طبقه هفتم پاساژ علاء الدین گفته بود: بیش از ۲ سال است که شهرداری تهران درگیر تخریب طبقه پاساژ هفتم علاءالدین و این ساخت و ساز غیرمجاز است که به صاحب ملک ۲ تا ۳ ماه فرصت داده شد تا براساس طرح عملیاتی مهندسی نسبت به جمع‌آوری این طبقه اقدام کند، اما با توجه به این که مالک توجهی به اجرای احکام صادر شده نداشت نسبت به تخریب این طبقه با حکم دادستانی اقدام شد.

همچنین ابوالفضل قناعتی عضو هیئت رئیسه شورای شهر از موافقت اعضای شورای شهر تهران با باقی ماندن تأسیسات پاساژ علاءالدین در طبقه هفتم ساختمان خبر داد و گفت: اعضای شورا موافقت کردند که سیستم تأسیسات ساختمان در طبقه هفتم باقی بماند، زیرا بحث گرمایش و سرمایش ساختمان به این سیستم ارتباط دارد.

وی با بیان این که در شش طبقه این ساختمان ۹۰۰ واحد تجاری وجود دارد که ۱۰ هزار نفر در آن مشغول به کار هستند و روزانه ۶ هزار ارباب رجوع نیز به این ساختمان تردد می‌کنند؛ اذعان کرد: متاسفانه آتش نشانی سیستم اطفای حریق این ساختمان را تایید نکرده و ممکن است مالک طی ماه‌های اخیر اقداماتی را نیز در راستای ارتقای سیستم اطفای حریق انجام داده باشد، اما در زمانی که بحث تخریب طبقه اضافه مطرح شد؛ سیستم اطفای حریق استاندارد نبود.

شایان ذکر است؛ اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران نیز از معرفی ساختمان‌های ناایمن منطقه ۱۱ و ۱۲ با هماهنگی دادستانی سخن گفته که مقرر شده ساختمان‌های ناایمن منطقه ۱۱ و ۱۲ شناسایی و با تعیین اولویت نسبت به اعمال ایمنی آ‌ن‌ها اقدام شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.