به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در طول زمان ظروف مختلف و متنوعی برای پخت و پز استفاه شده است، ظروف سنگی، پلاستیک،
مسی، چدن، فلزی و ... که هر کدام در دوره ای خوش درخشیده و بازار مصرف کننده ها را از آن خود کرده اند. در این بین مصرف کننده بنا بر سلیقه و تجربه خود به مرور نوعی از ظروف را انتخاب و بطور مداوم مورد استفاده قرار می دهد.
انتخاب ظرف مناسب برا پخت و پز تاثیر بسزایی در سلامت جسم و روح افراد خانواده دارد. به گفته کارشناسان برخی از ظروف با آزاد سازی ترکیبات متفاوتی که بر اثر رنگ، لعاب و یا جنس آنها در هنگام پخت و پز ایجاد می شود می توانند برخی عناصر و ترکیبات مضر یا مفید را به غذای پخته شده اضافه کرده و در هنگام مصرف وارد بدن انسان کنند.
با آگاهی از معایب و محاسن هر کدام از این ظروف می توانید انتخابی آگاهانه و صحیح برای تمامی اعضای خانواده خود انجام داده و روند سلامت خانواده خود را بهبود بخشید.
انتهای پیام/