وی بیان کرد: دانشگاه خوارزمی از توان علمی بالایی در زمینه علوم زیستی و پایه دارد و با توجه به اینکه از فضای خوبی برخوردار است ما به این نتیجه رسیدیم که این مرکز آموزشی محل مناسبی برای ایجاد یک شهر سلولهای بنیادی مناسب است.
فرهادی ادامه داد: باید دانشگاههای نسل سوم و جامعه نگر با دید آینده پژوهی در وزارت علوم متحول شوند و در زمینههای مختلف علمی و از جمله تکنولوژی رشد کرده تا به مردم خدمت کنند.
وزیر علوم با بیان اینکه علوم بیوتکنولوژی با سرعت در حال پیشرفت است، افزود: در 30 سال پیش برای گرفتن بودجه یک مرکز پژوهشی که در حوزه بیوتکنولوژی کار میکرد و آن موقع این یک بحث نوینی بود درخواستهای مکرری به مجلس ارائه شد و خوشبختانه در آن زمان مراکز مختلف رشد و پژوهشگاههای خوبی در زمینه بیوتکنولوژی شکل گرفت و خوشبختانه در آن زمان یک ردیف بودجه برای مرکز بیوتکنولوژی در نظر گرفته شد.
فرهادی ادامه داد: علوم زیستی و پزشکی در حال دگرگون شدن است و همه دانشگاهها این آمادگی را دارند تا شرکتهای دانش بنیان و شتاب دهندهها و مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری در این مراکز آموزشی فعالیت کنند و ما وظیفه داریم به سرعت چهارچوب و قوانین را صادر تا در آینده این شرکتها و مراکز با مشکل روبرو نشوند.
وزیر علوم تأکید کرد: در این تفاهمنامه اولویت و عرصهها مشخص شده تا دانشگاه خوارزمی با تمام توان در این قضیه ورود پیدا کند زیرا که این بحث یک مسئله ملی است و به نظر من باید تمام دانشگاه ها به این سمت سوق پیدا کنند.
وی گفت: وزارت علوم با همکاری معاونت علمی – فناوری زیرساختهای لازم را در دانشگاه خوارزمی فراهم میکند تا با شکلگیری این شهر سلول بنیادی هر چه سریعتر آماده بهرهبرداری شود.
وزیر علوم اضافه کرد: وزارت علوم نیز وظیفه دارد به سرعت مجوزهای کتابدهندهها و شرکتهای دانشبنیان شهر سلولهای بنیادی را صادر کند تا این شرکتها در آینده دچار مشکل حقوقی نشوند.
انتهای پیام/