سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک روز در کنار کودکان معصوم مبتلا به سندرم داون/کودکان «داون» نیازمند اشتغال

کودکان سندرم داون از زمان کودکی تا بزرگسالی نیاز به حمایت های آموزشی، مالی و شغلی از سوی مسئولین و مدیران شهری دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کودکان سندرم داونی از دوران نوزادی تمایل به ایجاد ارتباط با سایر افراد دارند که همین امر باعث افزایش قدرت ایجاد ارتباط غیر کلامی آنان شده است. 

در طی چند سال تحقیقات بسیار مهم و سودمندی در زمینه گفتاردرمانی کودکان سندرم داون انجام شده که مداخلات درمانی مؤثر از سنین ابتدایی بسیار تاثیر گذار است.
 
خوشبختانه امروزه با تشکیل کانون‌های خیریه برنامه‌های ویژه‌ای از جمله برگزاری اردو، کلاس‌های آموزشی، مسابقات ورزشی و هنری، بازارچه خیریه و جشن‌های ملی و مذهبی مختص به بیماران سندرم داون در سراسر کشور برگزار می‌شود.

 

برگزاری آیین گرامیداشت روز جهانی مبتلایان به "سندرم داون" در کشور!
 پور اندخت بنیادی مدیر عامل بنیاد خیریه سندرم داون ایران در حاشیه برگزاری مراسم روز جهانی مبتلایان به سندرم داون که در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد، با بیان اینکه آیین گرامیداشت روز جهانی مبتلایان به "سندرم داون" هر ساله در 21 مارس در سراسر جهان برگزار می‌شود، اظهار داشت: به دلیل اینکه این روز در ایران مصادف با روز اول فروردین همزمان با عید نوروز است این مراسم را جلوتر از سایر کشورها و با حضور کودکان مبتلا به سندرم داون، خانوادهایشان، جمعی ازهنرمندان و مسئولین سازمان بهزیستی در فرهنگسرای ارسباران برگزار کردیم.
 
وی با تاکید بر اینکه تا کنون با بچه‌های سندرم داون در جشنواره تئاتر فجر و 5 همایش علمی در سطح دانشگاه‌ها شرکت کرده‌اند، گفت: 25 اسفند امسال این بیماران جهت شرکت در 8 رشته ورزشی و بازی‌های زمستانی همچون دوچرخه سواری، شنا، تنیس روی میز و غیره راهی کشور اتریش می‌شوند.
 


 

کودکان سندرم داون نیز به چشم سایر کودکان دیده شوند!
بنیادی با اشاره به اینکه 19 الی 20 اسفند بازارچه‌ای توسط خیریه برگزار می‌شود، افزود: این بازارچه با هدف افزایش خلاقیت و قدرت ذهنی و جسمی و حتی کسب درآمد برای بیماران سندرم داونی برگزار می‌شود.
 
مدیر عامل بنیاد خیریه سندرم داون ایران با بیان اینکه مبتلایان به این سندرم باید حمایت شوند، تاکید کرد: این گروه از بیماران نیز باید همانند سایر بچه ها در کلاس‌های آموزشی هنری و ورزشی که در فرهنگسراها و کانون‌ها برگزار می‌شود شرکت کنند که متاسفانه این امر تاکنون امکان پذیر نبوده است.
 
وی با تاکید بر اینکه باید به افراد سندرم داون حق شهروندی داده شود، اظهار داشت: متاسفانه مسئولین ذیربط از نظر موقعیت شغلی و کسب و کار این گروه از بچه ها را حمایت نمی کنند.
 
 
 
باید به سندرم داونی‌ها ارزش گذاشته شود!
محمد مسلمی هنرمند برنامه عموهای فتیله‌ای با بیان اینکه برگزاری برنامه بزرگداشت روز جهانی مبتلایان به "سندرم داون" باعث ارزش گذاشتن به این گروه از افراد می‌شود، تصریح کرد: چنین برنامه‌هایی باعث افزایش فعالیت گروهی و برقراری ارتباط بیماران سندرم داونی با سایر افراد می‌شود.  
 
 
رضا نورزاده متخصص ارتوپد نیز با اشاره به اینکه مبتلایان به سندرم داون عضلات ضعیفی دارند، گفت: این گروه از کودکان نسبت به سایر افراد در خصوص رشد دیرتر می‌نشینند، بر می‌خیزند، راه می‌روند و می‌ایستند.  ‌
 
وی با اشاره به اینکه مبتلایان به سندرم داون با صافی کف پا و انحراف شست پا روبه رو هستند، تصریح کرد: در بیشتر زمان‌ها ناپایداری در مفاصل ستون مهره گردن به نخاع فشار وارد می‌کند.  
 
 

این گروه از بیماران به ارتوپد مراجعه کنند!
این متخصص ارتوپد با اشاره به اینکه این افراد باید به فیزیوتراپ یا کاردرمان مراجعه کنند، افزود: این عمل بر افزایش قدرت عضلات و انجام حرکات یکسان بدنی، کسب مهارت زندگی و حتی بر نحوه مصرف تغذیه سالم تاثیر بسزایی دارد.
 
حسین 20 ساله یکی از مبتلایان به سندرم داون با اشاره به اینکه شرکت در کانون باعث افزایش خلاقیتم شده است، تاکید کرد: چندین ساله در کلاس‌های هنری کانون مثل موسیقی، شنا و نقاشی شرکت می‌کنم و عضو گروه موسیقی کانون هستم.
 
این عضو گروه موسیقی کانون خیریه سندرم داون بیان کرد: تا به امروز در مسابقات موسیقی به صورت استانی و کشوری شرکت کردم و توانستم چندین مدال نقره و طلا کسب کنم.
 
 

مبتلایان به سندرم دان به اشتغال نیاز دارند!
یکی از والدین بیماران مبتلا به سندرم داون با اشاره به اینکه برگزاری این مراسمات در روحیه بچه ها تاثیر بسزایی دارد، تاکید کرد: برگزاری کلاس های آموزشی هنری و ورزشی و تورهای گردشگری باعث افزایش خلاقیت و روابط اجتماعی فرزندم شده است.
 
وی درباره صحبتش با مسئولین مربوطه افزود: با توجه به افزایش سن فرزندم و نیاز به کسب درآمد از مسئولین خواستار ایجاد اشتغال برای بیماران سندرم داون هستم.
 
یکی از مهمترین وظایف مسئولین و خانواده‌ها حمایت از مبتلایان به سندرم داون است که از زمان کودکی باید انجام شود و همچنین مسئولین باید بدانند که این گروه از بچه‌ها همیشه کودک نمی‌مانند و روزی بزرگ می‌شوند و علاوه بر نیازهای آموزشی به اشتغال نیز نیاز خواهند داشت پس مدیران شهری باید دست همت به هم دهند تا موقعیتی را برای کسب و کار بیماران سندرم داون آماده کنند.
 
گفتنی است؛ در حاشیه برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی مبتلایان به "سندرم داون" در فرهنگسرای ارسباران غرفه‌های فروش صنایع دستی هنرمندان مبتلا به سندرم داون برای فروش نیز برپا بود.
 

 
 
 
 
 
 
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
منصور
۰۵:۳۲ ۱۷ خرداد ۱۳۹۶
درسته که کار واسه جوانان ما نیست.اماباید این افراد راهم در نظربگیریم.این هاهم انسان هستند وسهمی از جامعه دارند.پس نباید آنهارانادیده گرفت.
منصور
۰۵:۳۲ ۱۷ خرداد ۱۳۹۶
درسته که کار واسه جوانان ما نیست.اماباید این افراد راهم در نظربگیریم.این هاهم انسان هستند وسهمی از جامعه دارند.پس نباید آنهارانادیده گرفت.
عظیم
۰۹:۵۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۵
درسته که این عزیزان باید بیش از پیش مورد توجه و حمایت قرار بگیرند اما شما نیز بیشتر بر اساس احساسات سخن میگویید تا واقعیات. جوانان سالم این کشور روز به روز از درد بیکاری بیشتر از قبل رنج میبرند، آن وقت شما غمخوار کودکان و جوانانی هستید که بیشتر از کار، به روابط احساسی و هم صحبتی نیاز دارند.
ناشناس
۲۳:۵۷ ۰۵ اسفند ۱۳۹۵
چقدر همشون شبیه یکدیگر هستن !!
ناشناس
۲۲:۲۲ ۰۵ اسفند ۱۳۹۵
برا آدمای عادی م کار نیس چه برسه کسانی که همچین مشکلاتی دارن