سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برنامه‌ریزی بهتر برای توسعه دانشگاه‌ها با اتکا به منابع مالی اختصاصی

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: طی یک روند ۱۳ ساله، تامین منابع عمومی ما کمتر شده است که علامت منفی آن کاهش سهم از بودجه دولتی و علامت مثبت آن متکی شدن به منابع مالی اختصاصی است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سید علی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در سی و سومین دوره همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور در قزوین ضمن خوشامدگویی به مدعوین گفت: در این دوره کارهای بسیار بزرگی در وزارت بهداشت انجام و در شرف انجام است و آن هم به واسطه اخلاص، پیگیری، تلاش و زحمات بسیاری است که همکاران ما در سطح دانشگاه‌ها متقبل می‌شوند و ما نیز آنچه که در توان داریم را بکار می‌گیریم تا شرایط بهتر از این شود.

صدرالسادات با بیان اینکه مشکلات بسیار است و برای رفع آن‌ها در تلاش هستیم، اضافه کرد: وزارت بهداشت از حیث منابع انسانی و فیزیکی وزارتخانه‌ای غنی محسوب می‌شود.

وی افزود: درست است که توقعات ما بیشتر از آن چیزی است که وجود دارد، باید حرکت توسعه‌ای داشته باشیم. از طرفی باید بپذیریم که کارهای بسیار خوبی در حال انجام است و برنامه ریزی‌های مناسبی در سطح وزارتخانه اتخاذ شده است و باید سعی کنیم که مشکلات را کاهش دهیم.

وی در ادامه به ارائه گزارشی در خصوص درآمد و هزینه وزارت بهداشت پرداخت و افزود: روند ۱۳ ساله تامین منابع عمومی و اختصاصی وزارت بهداشت نشان دهنده آن است که ما همچنان به سمتی می‌رویم که منابع عمومی که در اختیار ما قرار می‌گیرد، کمتر و منابع اختصاصی بیشتر شود. این موضوع هم می‌تواند علامت مثبت و هم منفی باشد.

صدرالسادات توضیح داد: علامت منفی این است که به هر جهت سهم ما از بودجه دولتی کمتر می‌شود و باید به خودمان متکی باشیم و علامت مثبت آن این است که وقتی ما به خودمان متکی می‌شویم، می‌توانیم برنامه بهتری را برای توسعه داشته باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه ما باید بر روی درآمد و جذب درآمد فکر کنیم، عنوان کرد: هم اکنون درآمد اختصاصی ما ۶۰ درصد درآمدهای ما را تشکیل می‌دهند و باید بر روی درآمد و جذب درآمد فکر بیشتری کنیم و این موضوع اصلی‌ترین مساله معاونین توسعه محسوب می‌شود.

صدرالسادات تاکید کرد: آن چیزی که ما باید به آن توجه کنیم، بحث منابع خودمان است که این منابع را هم می‌توان از آن چیزی که هست، بسیار بهتر کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید به توان داخلی خودمان توجه کنیم، به ویژگی‌های برخی از سامانه‌های مالی طراحی شده در وزارت بهداشت پرداخت و اضافه کرد: در بحث هزینه‌کرد، سامانه نظام نوین مالی در وزارت بهداشت طراحی شده است و این سیستم در بهبود هزینه کرد ما کمک می‌کند و باید از آن استفاده کنیم. در بحث ارسال اسناد نیز سامانه سجاد (سامانه جامع اطلاعات درآمدی) یک امکان بسیار بزرگی محسوب می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه برای رفع چالش‌ها اقداماتی انجام داده ایم و بخشی از آن‌ها کافی است و بخشی هنوز باید ادامه پیدا کند، اضافه کرد: اصلاح فرآیندهای دریافت درآمد را تا آنجا که شده انجام داده ایم و هنوز هم باید انجام بدهیم و در این میان باید به بحث آموزش هم توجه شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.