ناصحی افزود: بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت عرضه کنندگان موادغذایی شامل رستوران ها، اغذیه فروشی ها و قنادی ها ازاولویتهای این طرح است.
وی افزود: همچنین بردیگر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی شامل مجتمع های بین راهی ،هتل ها، مهمانپذیرها ، مسافرخانه ها و محل های اسکان موقت مسافران، در قالب طرح بسیج سلامت نورزوی نظارت می شود.
وی افزود: این طرح با هدف ارتقاء سلامت جامعه و مسافران، ایمنی آب و مواد غذایی در بخش تولید و عرضه اجرا می شود.
گفتنی است شهروندان می توانند هر گونه تخلف بهداشتی را به سامانه اطلاع رسانی به شماره 190 اعلام کنند.
لازم به ذکر است از ابتدای سال با نظارت کارشناسان بهداشت محیط 40 هزار تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز در استان از واحدهای صنفی کشف و معدوم شده است.
انتهای پیام/م