سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل؛

فعالیت 240 طرح و واحد تولیدی راکد در استان اردبیل

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل از فعالیت 240 طرح و واحد تولیدی راکد در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ارژنگ عزیزی گفت: 240 طرح و واحد تولیدی راکد استان با استفاده از تسهیلات 2 هزار و 100 میلیارد ریالی دولت تدبیر و امید فعال شدند.

وی افزود: استان اردبیل در زمینه فعال کردن واحدهای تولیدی راکد رتبه 15 در بین استان های کشور را کسب کرده است.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل بیان کرد: در دولت تدبیر و امید فعال کردن واحد های تولیدی راکد در دستور کار قرار گرفته و با تشکیل جلسه های متعدد و پیگیری دقیق تصمیم ها و مصوبات کارگروه مربوطه وضعیت تولید در استان بهبود یافته و بیشتر کارخانه های راکد با تزریق منابع مالی موجود فعال شدند.

عزیزی افزود: تاکنون براساس اقدام های حمایتی یک هزار و 89 طرح و نیز واحد اعم از صنعتی و کشاورزی برای دریافت تسهیلات مالی در سامانه بهین یاب ثبت نام کردند و از این تعداد 780 طرح در کارگروه مصوب و به بانک های عامل معرفی شدند.

وی اضافه کرد: از این تعداد واحد و طرح تولیدی یک هزار و 300 میلیارد ریال برای 96 طرح صنعتی و800 میلیارد ریال دیگر هم برای 144 طرح کشاورزی پرداخت شده است.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: برای این منظور کمیته راست آزمایی در استان شکل گرفته که بعنوان نمونه بر اساس گزارش این کمیته 53 طرح صنعتی از 240 واحد و طرح صنعتی مشمول دریافت تسهیلات مالی شدند که تنها 2 مورد آن تسهیلات را در محل خود هزینه نکردند و بقیه واحدها و یا طرح ها از منابع مالی در مسیر درست خود بهره برده و با هزینه 800 میلیارد ریالی خود 245 شغل جدید ایجاد کردند.

عزیزی بابیان اینکه زمینه و بستر لازم در این دولت برای اشتغالزایی فراهم است افزود: با فعال کردن واحدهای تولیدی راکد و سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان زمینه و بستر لازم برای رونق و توسعه اقتصادی فراهم شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه راه اندازی بندر خشک اصلاندوز تحول بزرگی را در استان اردبیل ایجاد خواهد کرد گفت: مهم ترین اهداف راه اندازی بنادر خشک افزایش خدمات بندر در منطقه داخلی کشور؛ کاهش تقاضای نیاز به استفاده از اراضی حاشیه ساحل،افزایش کارایی حمل و نقل، بهبود وضعیت زیرساخت های مرتبط با حمل و نقل، بهبود وضعیت مالی و اقتصادی و افزایش سرمایه گذاری مستقیم کشورهای خارجی است که این هدف با راه اندازی بندر خشک در اصلاندوز قابل تحقق است.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.