به
گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران
جوان از شیراز؛ دومین کنگره بین المللی سلامت همراه با هدف ایجاد فضای تبادل ایده ها، مفاهیم، تکنیک ها، آزمایش ها و برنامه های کاربردی دستگاه های ارتباطی مانند تلفن های همراه و رایانه ها در زمینه استفاده از خدمات و اطلاعات بهداشت و سلامت صبح چهارشنبه در شیراز گشایش یافت.
دومین کنگره بین المللی سلامت همراه شیراز- 95 بر موضوعاتی از جمله دریافت خدمات سلامت از طریق ارتباطات تلفن همراه و فناوری های چند رسانه ای تمرکز دارد.
در این کنگره دو روزه صاحبنظران از کشورهای استرالیا، هلند، انگلستان، یونان رومانی، مکزیک و ترکیه حضور دارند .
هدف اصلی این کنگره ایجاد فضای تبادل ایده ها، تکنیک ها، مفاهیم، آزمایش ها و برنامه های کاربردی دستگاه های ارتباطی از جمله تلفن های همراه، رایانه و رایانه های شخصی جیبی در استفاده از خدمات و اطلاعات بهداشت و سلامت است.
کامران باقری لنکرانی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رئیس این کنگره گفت: سلامت همراه اصطلاحی است که برای برنامههای کاربردی که در زمینه سلامت عمومی توسط دستگاههای تلفن همراه و فناوری ارتباطی پشتیبانی میشوند، کاربرد دارد.
وی تصریح کرد: 80 میلیون سیمکارت در کشور فعال است که بیش از 50 میلیون آن تلفن هوشمند است و به جز یک دهک شاید تمام دهکها به این فناوری دسترسی دارند.
لنکرانی اضافه کرد: موضوع استفاده از فناوری ارتباطات در بیمارستانها و برای تولید تصاویر الکترونیک رادیولوژی کاربرد دارد، رادیولوژی الکترونیک اکنون همهگیر شده و دیگر کسی کلیشه و فیلم چاپ نمیکند .
وی با بیان اینکه در زمینه سلامت و پایش سلامت تلفن همراه نوپا هستیم افزود: هنوز از این ظرفیت برای پایش بیماران و درمان آنها از امکانات موجود در فضای تلفن همراه استفاده نمیکنیم به سبب این که کاری بین بخشی است و نیاز به دانشهای متفاوت دارد.
جلیل معصومی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دبیر اجرایی کنگره گفت: 400 مقاله به دبیر خانه این کنگره ارسال شده و 500 نفر از استادان دانشگاه و صاحبنظران داخلی و خارجی در آن حضور دارند .
سید محمدجواد مرتضوی دبیر علمی کنگره نیز گفت: 18 مقاله برای سخنرانی و ارائه در این کنگره انتخاب شده و 230 مقاله هصورت پوستر انتخاب شده است.
وی افزود: طیف گستردهای از کشورها سخنران خارجی داریم و برخی سردبیر چند ژورنال شناخته شده هستند و خانم پروفسور بالاس از انگلیس و سخنرانانی از مکزیک، هلند، استرالیا و یونان در کنگره سخنرانی خود را ارائه میکنند.
طی روزهای برگزاری این کنگره، کارگاه های تخصصی پیرامون سلامت همراه نیز برگزار می شود.
انتهای پیام/ن