سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

ساماندهی واحدهای تولید گوشت مرغ در مازندران

هفت واحد زنجیره تولید گوشت مرغ در مازندران ساماندهی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عطايی‌نژاد معاون بهبود توليدات دامی سازمان جهاد كشاورزی مازندران با بيان اينكه برای مقابله با بحران، ‌هزار و 281 واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه در استان به شبکه گاز متصل شد گفت: 7 واحد زنجيره توليد گوشت سفيد دارای پروانه بهره‌برداری در استان ساماندهی شد.

وی افزود : مازندران با 2 هزار و 262 واحد مرغ گوشتی و 11 درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ کشور در جایگاه نخست كشور قرار دارد.

معاون بهبود توليدات دامی سازمان جهاد كشاورزی مازندران گفت: مازندران رتبه نخست كارخانجات جوجه‌كشی را با 560 دستگاه و 44 درصد ظرفیت تولید در كشور به خود اختصاص داده است.

عطايی‌نژاد با بیان اینکه مازندران دارای تنها ايستگاه خصوصی توليد و انجماد اسپرم نژاد سیمنتال در كشور است، افزود : مازندران دارای رتبه نخست اصلاح‌نژاد مرغ بومی با 25 نسل، رتبه اول مرغ مادر گوشتی با 181 واحد و 30 درصد ظرفیت کشور و رتبه نخست مرغ اجداد با 7 واحد و 55 درصد ظرفیت در كشور است.

وی گفت : 20 ميليارد ريال كمك بلاعوض به توليدكنندگان خسارت ديده آنفلوانزای مرغی پرداخت شد.

وی افزود : 630 هزار گوشت سفيد، 51 هزار و 400 تن تخم‌مرغ و 14 هزار تن عسل سه سال اخير در استان توليد و روانه بازار مصرف شد.

انتهای پیام/ ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.