سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شبکه‌ای بودن تولید علم در دانشگاه یک ضرورت اصلی است

رییس دانشگاه خواجه نصیر شبکه‌ای بودن تولید علم در دانشگاه‌ها را یک ضرورت دانست و گفت: شبکه‌ای بودن تولید علم در دانشگاه‌ها یک ضرورت اصلی است و باید به آن توجه ویژه‌ای داشت.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی خاکی صدیق رییس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در همایش شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوا فضای ایران که صبح امروز در دانشکده هوا فضای این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: ثروت واقعی در اطلاعات داده‌ها است و اطلاعات و داده‌ها مهمترین ثروت یک کشور به شمار می‌روند.

وی سه موضوع در خصوص داده‌ها را مهم دانست و ادامه داد: در اینجا سه موضوع در تولید مدیریت داده‌‌ها، پردازش داده‌ها از یک طرف و سیستم فضایی در این زمینه بسیار موثر هستند.

رییس دانشگاه خواجه نصیر بیان کرد: خوشبختانه همکاری‌های خوبی در این دانشگاه در خصوص سنجش از راه دور و دستاوردهای پژوهشگاه‌ها و پروژه‌های مهم و خوبی تاکنون داشته‌ایم.

خاکی صدیق تصریح کرد: خوشبختانه در این دانشگاه پروژه‌های خوبی به سامان رسیده‌اند و هدف ما این است سال‌ها به این پروژه‌ها اضافه کنیم.

وی بیان کرد: در هزاره سوم اگر به تولید علم نگاه کنیم تولید علم مولفه اصلی در دانشگاه‌ها می‌باشد، شبکه‌ای بودن تولید علم یک ضرورت اصلی و بنیادین می‌باشد که باید به آن نگاه ویژه‌ای کرد.یکی از هدف‌ها و مثمر ثمر بودن این کنفرانس شبکه‌ای بودن تولید علم است که می‌تواند تا حدودی هزینه‌ها را کاهش دهد.

رییس دانشگاه خواجه نصیر ادامه داد: در همین راستا شبکه‌ای بودن تولید علم ما را در شرایط پسا‌برجام که یکی از دستاوردهای آن فعالیت بین‌المللی در دانشگاه خواجه نصیر است کمک خوب و منحصر به فردی کرده است.

خاکی‌صدیق یادآور شد: راه‌اندازی یک آزمایشگاه در دانشگاه با حمایت دولت می‌تواند فضا و بستری برای محققان ایرانی و خارجی در داخل کشور ایجاد کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.