سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قم؛

افزایش 6درصدی تلفات ناشی از سوانح رانندگی در قم

میزان تفات ناشی از تصادف های رانندگی در استان از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛ سرهنگ  پور بافرانی در دویست و بیستمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم گفت:در این مدت 74 فقره تصادف فوتی به وقوع پیوسته که به فوت 75 تن منجر شده است.

وی با بیان اینکه آمار تصادف ها معمولا در چهارم یا پنجم هر ماه از پزشکی قانونی احصا می شود، افزود: در بهمن ماه طبق اطلاع هایی که در دست داریم 3 تن بر اثر تصادف جان خود را از دست دادند، که امیدواریم با آماری که چند روز دیگر از پزشکی قانونی دریافت می کنیم شاهد افزایش این تعداد نباشیم.

وی افزود: برغم کاهش آمار تصادف در حوزه درون شهری متاسفانه در حوزه برون شهری و پلیس راه با افزایش تصادف ها مواجه بودیم و در روزهای اخیر تصادف های ناگواری بویژه در محور قم – جعفریه زخ داد، که منجر به کشته شدن 2 تن در یک روز شده و باید یک تدبیر و فکر اساسی در خصوص این محور خطرناک و پرحادثه استان صورت گیرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی قم گفت: میزان تفات ناشی از تصادف های رانندگی در استان از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد افزایش داشته است که برغم افزایش تلفات حوادث رانندگی در مدت یاد شده حوادثی که منجر به جراحت و مصدومیت شده یک درصد کاهش داشته است.

پور بافرانی گفت: 85 درصد از فوتی های سوانح رانندگی پس از انتقال به بیمارستان و مراکز درمانی جان خود را از دست داده اندو این مساله زنگ خطر مهمی محسوب می شود و اگر اصلاحاتی لازم است، این موضوع باید پیگیری شود و بتازگی نیز در جلسه ای که در معاونت امور زیر بنایی وزارت کشور با حضور استانداری و پلیس راهور استان برگزار شد، حمایت از استان در بحث اختصاص اعتبار لازم برای مراکز درمانی مورد تاکید قرار گرفت.

وی با بیان این که عابران پیاده و راکبان موتورسیکلت ها بیشترین آمار تلفات سوانح رانندگی در قم را تشکیل می دهند گفت: 35 درصد از تلفات تصادف ها در استان عابران پیاده هستند و در این میان بیشترین تعداد متعلق به افراد بالای 60 سال است، چراکه نسبت به عبور از پل ها، زیر گذر ها و خط کشی خیابان ها توجهی ندارند.

رئیس پلیس راهور قم از معابری مانند بلوار الغدیر، بلوار حاج خدا کرم، خیابان شهید دل آذر، بلوار زائر و خیابان امام(ره) به عنوان حادثه خیز ترین نقاط این شهر یاد کرد.

پوربافرانی  افزود:با اشاره به اقدام های آموزشی حوزه راهنمایی رانندگی استان در راستای ارتقاء فرهنگ ترافیک در بین شهروندان از طریق اعزام کارشناسان به اداره ها و نهادها و همچنین مهدکودک ها، مدارس و دانشگاه ها، میزان وصولی جرایم ناشی از تخلف های راهنمایی از آغاز سال جاری تا پایان دی ماه طبق آمار اخذ شده از بانک ها در حوزه درون شهری 100 میلیارد ریال و حوزه برون شهری نیز بالغ بر 200 میلیارد ریال بوده است که باید مطابق قانون در استان هزینه شود.

انتهای پیام/ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
حسام
۱۷:۵۰ ۰۳ اسفند ۱۳۹۵
علت اصلی تصادفات خود مسئولین استان هستند چرا ؟
مثلا محور قم تا اراک باریک و فقط محل عبور و مرور دو خودرو سواری می باشد در حالی که صدها کامیون در کنار سواری ها در حال تردد در این محور می باشند ضمن اینکه اکثر این کامیونها و وانتها فاقد گارد از جلو و بغل می باشند و مسیر راه فاقد روشنایی می باشد به جای جلسه گرفتن و عکس عملکرد پخش کردن لطفا به فکر حل مشکلات اساسی جادها باشید