سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با این روش‌ها به کابوس‌های‌ شبانه خود پایان دهید

خوردن زیاد نزدیک به زمان خواب باعث افزایش درجه حرارت بدن می‌شود، در این بین سوخت و ساز بالا رفته و در نتیجه ضربان قلب بیشتر می‌شود و این پرخوری فعالیت یو پی‌اس چرخه خواب را بالا می‌برد. محققین دانشگاه مونترال معتقدند که پرخوری در اواخر شب باعث می‌شود شخص دچار کابوس‌های بد شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از سپری شدن یک روز طولانی بالاخره زمان خواب بچه‌ها فرا می‌رسد. این درست موقعی است که تازه مشکلات مادر شروع می‌شود. مادری که مجبور است دنبال بچه‌اش بدود تا او را به رختخواب راهنمایی کند و بچه‌ از این کار سر باز می‌زند، چون اکثر کودکان فکر می‌کنند امشب هم کابوس‌های ترسناک باز هم به سراغشان خواهند آمد؛ دیدن دزد دریایی یا حیوانات عجیب و غریب از عمده چیز‌هایی هستند که بچه‌ها در نیمه‌های شب بعد از بیدار شدن از خواب از آنها سخن به میان می‌آورند و اصرار دارند که مادرشان با چراغی روشن کنارشان بخوابد. در این گزارش به مواردی اشاره شده است که با پیروی از آن می‌توان در بیشتر مواقع بچه‌ها و حتی بزرگتر‌ها را از دیدن کابوس‌های عجیب و غریب و ترسناک دور کرد، با توجه به این نکته که اکثر این کابوس‌ها جنبه بیرونی دارد.
 
پنیر توانایی آن را دارد که نوع رویای شما را تغییر دهد!
یک مطالعه بر روی پنیر‌های انگلیسی نشان می‌دهد که خوردن انواع پنیر قبل از خواب، باعث می‌شود خواب‌های گوناگونی ببینید، که در بین این خواب‌ها‌ کابوس‎هایی نیز هستند که سراغ بچه‌ها می‌آیند. این مطالعه نشان داده است که انواع مختلف پنیر روی انسان چه حالاتی در خواب آنها باعث می‌شود. به طور مثال، یک نوع از این پنیرها که چدار نام دارد (پنیر چدار نوعی پنیر سفت و صاف زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه می‌شود و نام خود را از روستایی که اولین بار در آنجا تهیه شده گرفته است) خوردن این پنیر باعث می‌شود شما خواب انسان‌های مشهور را ببینید. اما خوردن پنیر آبی باعث می‌شود که شخص مصرف کننده رویا‌هایی بسیار عجیب و غریب ببیند.  
 

 چرخه REM در خواب
اختراع دستگاه نوار مغزی یا REM به محققان و دانشمندان اجازه می‌دهد که بر روی خواب انسان‌ها و جانداران مطالعه داشته باشند که قبل از اختراع این سیستم چنین کاری میسر نبود. تحقیقات در این پیرامون نشان داده است که خواب از یکسری مراحل گذر می‌کند که در الگوهای امواج مغزی باهم متفاوت هستند.
 
محققان دانشگاه پزشکی مریلند موفق شده‌اند که به کمک این فناوری در بهبود هر چه بهتر کیفیت خواب کمک کنند. آنها تعداد چرخه‌های REM را در طول شب محاسبه می‌کنند تا با این روش بتوانند مواقعی که شما خواب و یا رویای خوب می‌بینید را افزایش دهند و همچنین با مشاهده الگوی نوار مغزی شخصی که خواب است، میزان کابوس یا رویای شیرن شخص را حدس زده و سعی می‌کنند تا شرایطی را رقم بزنند تا شخص در خواب‌های شیرین ماندگاری بیشتری داشته باشد.
 
 
خوردن زیاد رابطه مستقیم با کابوس دارد
خوردن زیاد نزدیک به زمان خواب باعث افزایش درجه حرارت بدن می‌شود، در این بین سوخت و ساز بالا رفته و در نتیجه ضربان قلب بیشتر می‌شود و این پرخوری فعالیت یو پی‌اس چرخه خواب را بالا می‌برد. محققین دانشگاه مونترال معتقدند که پرخوری در اواخر شب باعث می‌شود شخص دچار کابوس‌های بد شود. بنابراین باید حداقل ۳ ساعت قبل از خواب چیزی نخورید تا دچار کابوس نشوید.
 
 
امواج هم در خواب شما تاثیرگذار هستند
سعی کنید ۱ ساعت قبل از خواب از وسایل الکترونیکی مثل موبایل، لپ‌تاپ و یا تلویزیون و همانند این‌ها فاصله بگیرید. این وسایل با امواجی که تولید می‌کنند، می‌توانند در روند خواب شما اختلال ایجاد کنند.
 
 
کمی ذهنتان را از مشغله‌های روزانه دور کنید
رئیس  یا مرئوس باشید بدانید که؛ هر شخصی در هر سمتی مشکلات و دغدغه‌های خاص خود را دارد، پس بهتر است مغز خود را بیش از حد درگیر گرفتاری‌های روزمره نکنید. این کار نه تنها مشکل شما را حل نمی‌کند، بلکه ممکن است آرامشی که قبل از خواب نیازمند آن هستید را نیز از شما بگیرد و این بی‌تابی قبل از خواب، شما را به کابوس‌های بیش از حد در خواب دچار می‌کند.
 
 
توصیه برای یک خواب راحت
سعی کنید قبل از خوابیدن ذهنتان را به موضوع و یا مشکلی درگیر نکنید و چند نفس عمیق بکشید تا بدنتان احساس آرامش کند. اگر قبل از خواب خود را برای یک خواب آرام آماده نکنید، مطمئن باشید شب سختی را پیش رو خواهید داشت. یادمان نرود با فکر کردن به مشکلات چیزی حل نمی‌شود، فقط آرامشی که برای خوابیدن به آن نیاز دارید را از شما می‌گیرد و مشکلی بر مشکلات شما می‌افزاید.
 
منبع:فردا
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.