محمدزاده تاکید کرد: در برنامه ششم دولت مکلف شده که سهم 30 درصدی از حمل و نقل کشور را به صنعت حمل و نقل ریلی واگذار کند.
وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در حوزه حمل و نقل ریلی به مثابه سرمایه گذاری در مناطق محروم است و از دیدگاه های مختلف این موضوع قابل اثبات است.
مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: با توجه به اینکه در آمد نفتی ثابت و هزینه های کشور در حال افزایش است نباید انتظار جدی از دولت داشت که در زیرساخت های سرمایه گذاری های لازم را انجام دهد، همچنان که شاهدیم سال به سال اعتبارات و تخفیف های طرح های عمرانی در حال کاهش است.
محمدزاده اضافه کرد: وضعیت جاده ها خوب نیست و باید دست به دست هم دهیم تا حمل و نقل ریلی را افزایش دهیم. سال 92 سهم راه آهن 42 درصد از دریافتی تعرفه بود و امروز این عدد به 28 درصد رسیده و راه آهن تاجایی که توانسته سهم خود را کمتر کرده؛ همچنین که درحال حاضر مالیات بر ارزش افزوده 8 درصد بوده که در برنامه ششم به صفر می رسد.
وی اعلام کرد: ما برای اینکه بتوانیم حمل و نقل ریلی را افزایش دهیم و اتصال ریل به مراکز انبوه بار، معدن ها و مراکز تولیدی را برقرار کنیم از تمام سرمایه گذاران جهت همکاری و سرمایه گذاری دعوت می کنیم و این اختیار را برای سرمایه گذاران قائل شدیم تا به صورت مستقیم از سود سرمایه خود بهره ببرند.
محمدزاده ادامه داد: دو خطه کردن، برقی کردن و بازگشایی ایستگاه های راه آهن پروژه هایی است که در اولویت قرار داده ایم تا مشکل ضعف نظام حمل ونقل ریلی را به حداقل برسانیم.
وی افزود: از ظرفیتی که در برنامه ششم وجود دارد در جهت تشکیل ناوگان ریلی و توسعه زیرساختها بهره خواهیم برد.
مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه نباید دل به منابع داخل بست اظهار داشت: با این وجود صندوق توسعه برای تشکیل یک مجموعه نیروی ریلی اعلام آمادگی کرده است و ما امیدواریم بتواند تا حدی منابع مورد نیاز حمل و نقل ریلی را تأمین کند.
وی در پایان گفـت: امیدواریم بتوانیم با همکاری سرمایه گذاران و تولیدکنندگان بدون استفاده از اعتبارات دولتی به اهداف مورد نظر در جهت گسترش راه های ریلی دست یابیم.
انتهای پیام/