سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آبادان؛

معدوم سازی مواد غذایی فاسد در شهرستان شادگان

۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شادگان معدوم شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛جانبی مدیرشبکه بهداشت و درمان  شهرستان شادگان گفت: ۲۰۰ کیلوگرم مواد فاسد، تاریخ گذشته و خارج از مصرف دراین شهرستان معدوم شد.

حجت الله جانبی افزود: این اجناس توسط کارشناسان و بازرسان واحد بهداشت محیط شادگان در بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی توقیف شده که علت معدوم شدن این اقلام نیز غیر قابل مصرف بودن از نظر بهداشتی و تاریخ مصرف آنها است.

وی با تاکید بر انجام بازدید ازاماکن تهیه و توزیع مواد غذایی گفت: بازرسی اماکن عرضه مواد غذایی و نظارت بر نحوه ارائه خدمات توسط این اصناف، از وظایف مهم بهداشت و درمان بوده که به طور مستمر توسط واحد بهداشت محیط اجرا می‌شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان، با تاکید بر توجه به حوزه سلامت و بهداشت جامعه گفت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان شادگان در راستای صیانت از سلامت شهروندان و ارتقای شاخصه‌های بهداشت و سلامت در جامعه فعالیت‌های موثری را برای عموم مردم برنامه‌ریزی و اجرایی می‌کند.

جانبی از شهروندان شادگانی خواست در خرید مواد غذایی به تاریخ تولید، انقضاء و پروانه بهداشتی درج شده بر روی بسته بندی مواد غذایی توجه کنند.

وی همچنین خبر از طرح تشدید نظارت بر واحدهای توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان شادگان خبر داد و گفت: با متخلفان عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی طبق قانون برخورد می شود.

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.