سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

2 دسر شگفت انگیز با «انار»

در این مطلب طرز تهیه دو دسر هیجان انگیز را با انار به شما آموزش می دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان: انار یکی از میوه هایی است که هم در خیلی غذاها و هم در تعداد زیادی از دسر ها می توانیم از آن استفاده کنیم. حالا که فصل انار تمام نشده، در این مطلب طرز تهیه دو دسر هیجان انگیز را با انار به شما آموزش می دهیم.

انار ژله ای

مواد مورد نیاز:
 
ژلاتین: 2 ساشه
انار (دانه شده) 2 پیمانه
آب انار (سرد): 2 پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
 
روش تهیه:
 
1-  ژلاتین را به تدریج درون آب انار حل کرده و به مدت 1 دقیقه کنار بگذارید. سپس آب انار داغ را به آن افزوده و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (روش بن ماری) قرار داده تا ذرات پودر ژلاتین کاملا حل و مایه شفافی حاصل شود. بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
 
2- کف کاسه ای را با روکش نایلونی بپوشانید. سپس مقداری انار داخل آن بریزید، بعد مایه ژلاتینی را به آن اضافه کرده و روکش را به سمت بالا به صورت گرد جمع کنید و ببندید. سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا بگیرد.
 
3- ژله را از روکش جداکرده و تاج انار را روی آن بگذارید.

 

دسر کاسه ای

مواد مورد نیاز:
 
ژله انار: 100 گرم
ژله آلوئه ورا: 100 گرم
انار (دانه شده): 1 پیمانه
خامه صبحانه: 200 گرم
 
روش تهیه:
 
1- ژله انار را در یک و یک چهارم پیمانه آب جوش ریخته و هم بزنید. سپس روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود. بعد آن را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. (برای تهیه ژله آلوئه ورا نیز این کار را انجام دهید).

2- 1 قاشق سوپخوری از خامه را به ژله انار و بقیه آن را به ژله آلوئه ورا اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آن ها را از صافی ریز رد کنید تا اصف و یکدست شوند.

3- مقداری از مخلوط ژله انار را درون کاسه شیشه ای بریزید و یک کاسه کوچک تر را داخل کاسه حاوی ژله انار بگذارید. بعد داخل کاسه کوچک را با یخ پر کرده و حدود 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا زله نیم بند شود. سپس از فریزر خارج کرده، یخ را بردارید و داخل کاسه کوچک را با آب جوش پر کنید تا ژله به راحتی از ظرف جدا شود.

4- داخل ژله انار را که به صورت کاسه شکل گرفته، با مقداری از ژله سفید (مخلوط ژله آلوئه ورا و خامه) پر کنید. بعد حدود 10 دقیقه داخل فریز قرار دهید تا لایه سفیدرنگ نیم بند شود. سپس روی آن را با دانه انار پر کنید.

5- کاسه را حدود 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس کاسه را درون آب جوش نگه دارید تا ژله از آن جدا شود و درون بشقابی که کمی نمناک شده، برگردانید.
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.