سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علائم معده خشک و مرطوب

عضو انجمن علمی طب سنتی گفت: همه مشکلات بدن مانند ریزش مو و هر بیماری دیگر از مغز تا شست پا را می‌توان با معده مرتبط دانست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نعمت‌الله مسعودی عضو انجمن علمی طب سنتی گفت: بیماری‌های معده به چند دسته تقسیم می‌شوند؛ سوءمزاج یکی از مشکلات اساسی معده است که به 4 دسته سوءمزاج گرم، سرد، ترکیبی و خشک تقسیم‌بندی می‌شود و متخصص طب سنتی بر اساس علائم بیماری و شرایط بیمار، درمان را انجام می‌دهد.  
 
وی اضافه کرد: اما بیماری‌های اعضای دیگر بدن نیز می‌تواند روی معده اثرگذار باشد. یعنی مشکل از جای دیگری است اما اثر خود را روی معده می‌گذارد و این نشان از ارتباط نزدیک معده با تمام اعضای بدن دارد. مثلاً ممکن است فردی سردرد یا مشکل کلیه داشته باشد و به استفراغ‌های متعدد دچار شود.
 
مسعودی در خصوص علایم معده مرطوب، گفت: مثلاً کسی که بعد از مصرف غذاهای آبکی احساس می‌کند که مَشکی در داخل معده است‌اش یا اینکه در دهان احساس رطوبت زیادی می‌کند و موقع خواب بزاق دهانش سرازیر می‌شود، همچنین سیری‌ناپذیر بودن از علایم یک معده مرطوب است.
 
عضو انجمن علمی طب سنتی علایم معده خشک را این چنین گفت: اشتهای کاذب، ضعف هضم، عطش زیاد اما رفلکس معده بیماری دیگری است که علت آن را ضعف دریچه ورودی معده (ضعف دهانه معده) می‌دانیم که در این مشکل اسید به سمت بالا برگشت می‌کند. این حالت معمولاً بعد از خوردن غذای زیاد یا خوابیدن روی غذا ایجاد می‌شود.
 
وی ادامه داد: معده، خانه تمام بیماری‌هاست؛ در طب سنتی معده به حوضی تشبیه شده که بیماری یا سالم بودن ‌آن روی تمام اعضای دیگر اثرگذار است. تمامی مشکلات بدن مانند ریزش مو و هر بیماری دیگر، از مغز سر تا انگشت شست پا را می‌توان با معده مرتبط دانست.  
 
مسعودی گفت: به دلیل اهمیت معده در سلامت کل بدن توصیه می‌شود که کوچکترین علایم همچون سوزش مختصر و سنگینی سردل جدی گرفته شود. بیماری‌ها اگر زود تشخیص داده شود درمان آنها بسیار راحت است اما اگر سهل‌انگاری شود درمان سختی خواهند داشت مثلاً سرطان معده یک نوع سوءمزاج مستحکم است که به راحتی درمان نمی‌شود.
 
منبع:فارس

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
اقبال طاهری
۱۶:۳۰ ۳۰ تير ۱۴۰۲
خیلی استفاده کردم متشکرم بخصوص در مورد انواع انگور نکات جالب دیدم متشکرم