در این گزارش با اشاره به اظهارات گستاخانه ترامپ درباره ایران، آمده است: رئیس جمهور آمریکا اشتباه می کند، عربستان سعودی حامی شماره یک تروریسم است نه ایران؛ واشنگتن نیز از مدت ها قبل به خوبی از این واقعیت آگاه بوده است.
راشاتودی نوشت دونالد ترامپ (رئیس جمهور آمریکا) در حال اثبات خود به عنوان یک رئیس جمهور مستعد ابتلا به گفتن حقایق ناخوشایند در کنار دروغ های آشکار است. یکی از زشتترین آن دروغها، ادعای اخیر او بود که گفت ایران «کشور تروریستی شماره یک» است.
ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی خود برای ورود به کاخ سفید در سال 2016 و نیز از زمان بدست گرفتن قدرت در ژانویه امسال، ایران را محور توجهات و خشم خود قرار داده است تاجایی که ایرانیان بیش از حد انتظار و قابل توجیه، آماده چشمانداز بسیار واقعی رویارویی نظامی با آمریکا -هرچه زودتر و نه خیلی دیر- شدهاند.
اقدام پیوسته دولت ترامپ در دشمن جلوه دادن ایران، گریختن از مواجهه با این واقعیت است که ایران، در کنار سوریه، روسیه، کردها، و جنبش مقاومت حزبالله لبنان که تحت حمایت ایران است، به عنوان یک ستون در مقابل همان تروریسم تکفیری، که تهدیدی برای مردم آمریکا است، ایستاده است؛ بدین ترتیب عدالت حکم میکند که جهان از جمله آمریکا اذعان کنند که مدیون تهرانند و باید از آن قدردانی کنند.
در حقیقت، و همانگونه که بسیاری از مردم جهان کاملا به آن واقفند، کشور واقعی تروریستی شماره یک در جهان امروز، ایران نیست بلکه عربستان سعودی، دوست و متحد آمریکا، است.
راشاتودی با اشاره به نقش سعودیها و دیگر کشورهای خلیج فارس در فعالیتهای تروریستی و حمایت از ترویسم نوشت: حتی بدون در اختیار داشتن هیچگونه شواهدی از ارتباط مستقیم بین عربستان سعودی و گروههای مختلف تروریستی تکفیری، تفسیر افراطی وهابیت از اسلامی که مورد پذیرش سعودیها به عنوان یک دین دولتی است، تقریبا غیرقابل تمایز با ایدئولوژی داعش یا النصره یا هر یک از این سازمان های تروریستی است. در واقع تامین بودجه مساجد و مراکز اسلامی از سوی عربستان در سراسر جهان- مکان هایی که در آنجا این تفاسیر افراطی و منحرفانه از اسلام موعظه می شود- به یک منبع نگرانی در سال های اخیر تبدیل شده است.
در ادامه این تحلیل آمده است: وحشیگریها و دروغگوییهای سعودیها فراتر از شک و تردید است. آنها وقتیکه مردم کشور خودشان را مرعوب نمیسازند یا به قتل نمیرسانند، در جنایات جنگی شنیع در یمن- که در آن آمریکا و انگلیس نیز همدست هستند- دست دارند.
حال سوال اینجاست که چرا با وجود همه شواهد و اطلاعات به دست آمده درباره نقش عربستان سعودی در حمایت از تروریسم و دامن زدن به افراط گرایی، آمریکا همچنان تلاش می کند تا ریاض را به عنوان نزدیکترین و ارزشیترین متحد خود در منطقه بعد از اسرائیل معرفی کند؟ پاسخ آن ساده است. عربستان سعودی بزرگترین مشتری صنایع دفاعی آمریکا است و این چیزی است که دونالد ترامپ در نظر دارد آن را با تصمیم اخیر خود درباره لغو ممنوعیت اعمال شده از سوی باراک اوباما (رئیس جمهوری سابق آمریکا) در فروش تسلیحات نظامی بیشتر به این پادشاهی در اعتراض به نقض حقوق بشر در یمن، حفظ کند.
همچنین قابل توجه است که ایران یکی از هفت کشور اسلامی است که نام آن در فهرست دولت ترامپ درباره ممنوعیت سفر (به آمریکا) قرار گرفته است و این درحالی است که نام عربستان و هیچ کشور دیگر خلیج فارس در این فهرست ممنوعیت سفر وجود ندارد. این خود ثابت می کند که رئیس جمهور (آمریکا) در مبارزه با تروریسم جدی نیست.
نویسنده این تحلیل در انتها نوشت: تکرار میکنم، ایران دولت حامی تروریسم نیست و از تروریسم پشتیبانی مالی نمیکند و به آن دامن نمی زند بلکه این عربستان سعودی است که این کارها را انجام می دهد. این حقیقت آشکار باید به رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان شود که نگرش کاخ سفید به جهان همچنان نگرشی وارونه و آشفته است.
باید تمام مردم جهان بفهمن که سعودی ها چقدر موجودات نجس و خون خواری هستن...
دست امریکا برای همه رو شده...