سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سمنان؛

تولید سالانه ۳۶۰ تن گوشت بوقلمون در استان سمنان

واحدهای پرورش بوقلمون استان ظرفیت 16 هزار و 200 قطعه بوقلمون را داردند .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ‌درجمع خبرنگاران مدت‌زمان برای پرورش بوقلمون گوشتی را بین 4 تا 5 ماه عنوان کرد و گفت: بعدازاین مدت و با رعایت استانداردهای لازم وزن بوقلمون به حدود 20 کیلو بسته به نژاد و رعایت استانداردهای پرورش می‌رسد.

مصطفی شاه‌حسینی  با بیان اینکه گوشت بوقلمون گوشتی با طعم‌های مختلف است به میزان ارزش بالای غذای این گوشت اشاره کرد و افزود: گوشت این پرنده حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است.

وی افزود: 65 درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه و 35 درصد آن تیره و در ناحیه ران‌ها قرار دارد که این مهم سبب ایجاد طعم و مزه متفاوت در گوشت این پرنده شده است.
شاه‌حسینی به میزان ظرفیت واحدهای پرورش بوقلمون استان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: واحدهای پرورش بوقلمون استان دارای ظرفیت 16 هزار و 200 قطعه است.
انتهای پیام/ی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.