به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است. این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد. طرز تهیه سینه مرغ با سس پرتقال و عسل را در ادامه ببینید
عسل 1/4 فنجان
آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
سیر ریز خرد شده 1 حبه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است.این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود.و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد.
1-عسل، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، سیر خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. سینه های مرغ را نصف کنید سپس تکه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
2-ماهیتابه نچسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید، وقتی کره آب شد سینه های مرغ را با کره حدود 5 دقیقه سرخ کنید، سپس تکه های مرغ را برگردانید و طرف دیگر را نیز حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید.
3-سس عسل و پرتقال را روی مرغ ها بریزید و آن ها را حدود 3 دقیقه با سس بپزید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تکه های مرغ را داخل ظرف سرو قرار دهید، سس را روی آن ها بریزید و نوش جان کنید.
منبع:ایران کوک
انتهای پیام/