سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سینه مرغ با سس پرتقال و عسل

در مطلب طرز تهیه سینه مرغ با سس پرتقال و عسل را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است. این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد. طرز تهیه سینه مرغ با سس پرتقال و عسل را در ادامه ببینید 




مواد لازم:

عسل 1/4 فنجان

آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری

سیر ریز خرد شده 1 حبه

نمک 1/2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد

کره 1 قاشق غذاخوری

روغن گیاهی 1/2 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:

سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است.این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود.و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد.

1-عسل، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال، سیر خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. سینه های مرغ را نصف کنید سپس تکه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

2-ماهیتابه نچسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید، وقتی کره آب شد سینه های مرغ را با کره حدود 5 دقیقه سرخ کنید، سپس تکه های مرغ را برگردانید و طرف دیگر را نیز حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید.

3-سس عسل و پرتقال را روی مرغ ها بریزید و آن ها را حدود 3 دقیقه با سس بپزید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تکه های مرغ را داخل ظرف سرو قرار دهید، سس را روی آن ها بریزید و نوش جان کنید.

منبع:ایران کوک

انتهای پیام/
برچسب ها: مرغ ، عسل ، پرتقال ، سس ، سینه مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.