سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج؛

جشنواره غذاهای بومی و محلی در دهدشت

جشنواره غذاهای سنتی ایرانی، بومی و محلی همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و دهه مبارک فجر در زینبیه دهدشت برگزار شد.

به گزارش گروه  استان های باشگاه خبرنگاران جواناز یاسوج؛ مسئول هیات حضرت زینب (س) دهدشت با بیان اینکه این جشنواره با هدف ترویج غذاهای سنتی برپا شدگفت: فراخوان این جشنواره از یک ماه گذشته اعلام شد و 400 بانوی خانه دار برای شرکت در این جشنواره نام نویسی کردند.

آفرین آذری نژاد افزود: با توجه به روی آوردن خانواده ها به انواع غذاهای آماده و فست فود و شیوع انواع بیماریها از جمله قند خون، چربی خون،بیماریهای قلبی و عروقی و بیماریهای معده جایگزین کردن غذاهای سالم سنتی و بومی مهمترین راهکار برای پیشگیری از این بیماریها است.

آذری نژاد غذاهای ایرانی از جمله فسنجون،مرغ شکم پر، ته چین مرغ، پلو، شیرین، پلو با ماهی، و غذاهای محلی گبنه، آش کارده، آش دوغ، شله ماشکی،توله ،نان کلگ و برکو را از جمله غذاهای ارائه شده در این نمایشگاه عنوان کرد وگفت: از بین 40 شرکت کننده 6 نفر به عنوان نفرات برتر این جشنواره انتخاب که در روز میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن از آنان تجلیل می شود.


انتهای پیام/ش
 


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.