این متخصص داخلی با اشاره به اینکه کاهش بی دلیل وزن از نشانه های دیابت نوع یک است، اظهار داشت: تکرر ادرار، تاری دید، خستگی، ترک خوردگی لب و خشکی دهان نیز از دیگر علائم این عارضه محسوب میشوند.
نیکویی بیان کرد: مواردی مانند عفونت ادراری، احساس مورمور شدن دست و پا، سوزش ادرار، عدم بهبود زخم و بریدگی و سردرد از عوارض بیماری دیابت نوع 2 است.
وی با تاکید بر اینکه قند خون طبیعی 70 الی 99 میلی گرم در دسی لیتر است، اظهار داشت: میزان قند خون بین 100 الی 125 میلیگرم در دسی لیتر معرف مرحله پیش دیابت بوده و قند خون ناشتای بین 110 الی 126 میلی گرم در دسی لیتر اختلال گلوکز ناشتا را نشان می دهد.
این متخصص داخلی با اشاره به اینکه در زمان اندازه گیری قند خون ناشتا، باید تا شش ساعت قبل از آزمایش از خوردن هر گونه مواد غذایی به جز آب خودداری شود، تاکید کرد: آزمایش قند خون ناشتا برای شناسایی بیماری پیش دیابت مورد استفاده قرار می گیرد به طوری که حدود پنج میلی متر خون وریدی جهت انجام این آزمایش کافی است.
نیکویی با اشاره به اینکه مصرف کیک و آبمیوه بعد از آزمایش قند خون ناشتا از بروز سرگیجه و افت فشار جلوگیری می کند، تاکید کرد: استفاده از کمپرس گرم به مدت 10 دقیقه از ایجاد خون مردگی و کبودی جلوگیری می کند.
وی با اشاره به اینکه میزان قند خون بعد از هشت ساعت حالت ناشتا و سپس 2 ساعت بعد از خوردن محلول حاوی گلوکز مشخص می شود، تصریح کرد: آزمایش گلوکز پلاسمای رندوم جهت تشخیص دیابت مورد استفاده قرار می گیرد.
این متخصص داخلی با تاکید بر اینکه در چهار مرتبه میزان قند خون یک آزمایش مشخص می شود، افزود: دیابت حاملگی با انجام آزمایش OGTT اندازه گیری می شود. اگر میزان قند خون افراد باردار حداقل 2 بار بیش از حد طبیعی را نشان دهد، خطر ابتلا به دیابت حاملگی را ایجاد می کند.
نیکویی با بیان اینکه مبتلایان به دیابت با مصرف روزانه یک گرم پودر چای سبز قند خون خود را کاهش می دهند، تاکید کرد: مصرف 20 الی 50 گرم پودر دانه شنبلیله باعث کاهش قند و چربی های ناشتا می شود.
وی یادآور شد: برای انجام آزمایش اگر داروی خاصی مصرف می کنید حتما به پزشک و مسئول آزمایش اطلاع دهید.
انتهای پیام/