به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان ؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، گفت: استان زنجان با قابلیت تولید بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون در رتبه دوم کشور قرار داشته و در حال حاضر تعداد 20 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 150 هزار و 600 قطعه در استان فعال است.
رحمان رستمخانی با اشاره به اینکه تولید گوشت بوقلمون در استان زنجان در قالب زنجیره تولید گوشت بوقلمون سازماندهی شده است، افزود: در سال جاری واحد پرورش بوقلمون مادر به عنوان یکی از حلقههای مهم این زنجیره به ظرفیت 5 هزار قطعه راه اندازی شد به طوری که با افتتاح این واحد تولیدی علاوه بر صرفه جویی ارزی و عدم وابستگی به واردات جوجه یک روزه بوقلمون، سالانه بیش از 600 هزار قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی تولید و عرضه خواهد شد.
وی سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشورمان را طی سال 94، 220 گرم و طی امسال 283 گرم اعلام و عنوان کرد: متوسط سرانه مصرف گوشت بوقلمون در دنیا 820 گرم است.
انتهای پیام/