عبادالله فتحاللهی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: پس از زلزله بم، مجلس قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن باید سالانه 10 درصد از بافتهای فرسوده توسط دولت و شهرداری نوسازی و بازسازی شوند و نوسازی هر محله، یک موضوع فرابخشی محسوب شده و به همین دلیل تمام دستگاههای اجرایی در این امر مسئولیت دارند.
وی افزود: طبق پژوهشی که در تهران انجام گرفته و به عنوان سند ملی به تصویب هیئت دولت رسیده است، 32 دستگاه اجرایی در نوسازی یک محله مسئولیت دارند.
فتحاللهی بیان کرد: طی برنامه 4 و 5 توسعه در مجموع عملکرد نوسازی بافتهای فرسوده در کشور13.7 درصد و در تهران 34 درصد بوده که اگر اجرای برنامه 10 درصدی سالانه نوسازی به درستی انجام میشد، هماکنون باید در تمام بافتهای فرسوده، بازسازی صورت میگرفت که این امر نشاندهنده درست اجرا نشدن برنامه است.
مدیرعامل سازمان نوسازی ادامه داد: خوشبختانه در حالحاضر فضای مدیریتی خوبی فراهم شده که کارگروهی با همکاری وزارت راهوشهرسازی، ستاد ملی بازآفرینی به ریاست رئیس جمهور و در استانها نیز به ریاست استانداران به منظور ساماندهی این امر تشکیل شده است.
وی در پایان گفت: در کلانشهر تهران با توجه به پتانسیلها، زیرساختها و توانمندیهای شهری باید اقدامات ویژهای صورت گیرد و این 32 دستگاه اجرایی برنامههای خود را در زمانبندی مشخص اعلام کنند.
انتهای پیام/