سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۶ نوع درد جسمی که هیچ وقت نباید نادیده بگیرید!

:اگر همیشه از وجود دردهای مزمن در نقاط مختلف بدن تان شکایت دارید، بهتر است آنها را نادیده نگیرید. این دردهای معمولی، ممکن است پیش در آمد یک بیماری یا مشکل بدخیم باشند که نشانه های اولیه خود را به این صورت نمایان کرده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی تومورهای سرطانی، بیماری های قلبی، مشکلات شدید گوارشی و آرتروز های خطرناک ممکن است با همین درد های ساده و کم اهمیت شروع شوند. پس بهتر است این دردهای ساده را نادیده نگیرید و در خصوص آنها با پزشک مشورت کنید.
 
درد قفسه سینه: از میان انواع دردهای مزمنی که ممکن است برای افراد پیش بیاید، درد در ناحیه قفسه سینه نگران کننده ترین آنها است. متخصصان دردهایی مانند احساس فشار شدید به قفسه سینه، درد در نزدیک بازوها، تنگی نفس بخاطر فشار به سینه و دردهای مشابه را در دسته دردهای جدی طبقه بندی می کنند. دردهایی که پس از فعالیت فیزیکی در قفسه سینه احساس شده و منجر به سختی تنفس می شوند، ممکن است زیاد جدی به نظر نرسند، اما بهتر است با توجه به شدت و تکرار درد، این مساله را جدی گرفته و برای آگاهی از علت یا علت های دقیق درد، با پزشک مشورت کنید.
 
مشکلات گوارشی: اغلب افراد مشکلات گوارشی را تجربه کرده اند. مشکلاتی مانند دل درد، تهوع، اسهال، سوزش معده و مری و … از این جمله هستند. شاید بسیاری از ما این دردها را اتفاقاتی معمولی به حساب آوریم، اما از نظر یک متخصص، چنین مشکلاتی به اقدامات فوری نیاز دارند. این دردها نشانه ای از یک مشکل جدی در سلامت دستگاه گوارشی هستند؛ مشکلاتی همچون آپاندیس، بیماری های کیسه صفرا، معده و اختلالات روده و…
 
دردهای مجاری ادراری: چنانچه به هنگام دفع ادرار، درد یا سوزش احساس می کنید، به هیچ وجه این درد را نادیده نگیرید و در اولین فرصت با یک متخصص در این مورد مشورت کنید. همچنین علائمی مانند وجود خون در ادرار یا احساس درد در بخش های داخلی دستگاه دفع ادرار را مشاهده کردید، این موارد را با پزشک در میان بگذارید. مشاهده چنین علائمی در زنان شایع تر بوده و ممکن است بخاطر عفونت دستگاه ادراری بروز پیدا کنند. همچنین سنگ کلیه و سنگ مثانه نیز از دلایل بروز اینگونه دردها است.
 
کمر درد: کمردرد از دردهای شایع بسیاری از افراد مسن است. اگر دردهای ناحیه پشت، در فردی بیش از دو هفته به طول بینجامد، بهتر است فرد تحت مراقبت های پزشکی قرار گیرد. چرا که این دردها می توانند به ناتوانی های جدی حرکتی در آینده منجر شوند.
 
سردردهای شدید:
وقتی صحبت از دردهای شایع در میان افراد به میان می آید، شاید سردرد در صدر لیست قرار گیرد. افرادی که دچار سردردهای مزمن از هر نوعی هستند، باید این دردها را جدی بگیرند و برای شناسایی علل و رفع درد به پزشک مراجعه کنند؛ خصوصا اگر این دردها در حال شدت گرفتن هستند. شاید عواملی مانند تومور یا خونریزی های مغزی عامل این سردردهای وحشتناک باشند.
 
پا درد:
دردهای معمولی پا که پس از فعالیت های مناسب مانند پیاده روی و دوچرخه سواری احساس می کنید، شاید بتوان دردهایی عادی و حتی مفید به حساب آورد. اما اگر درد پاها بسیار شدید تر از اینهاست و بیشتر در نواحی نزدیک به مفاصل زانو و مچ احساس می شود، ممکن است خطرناک باشند. در کنار اینگونه دردها، در صورت تورم، خونمردگی و درد شدید به هنگام لمس در بخش های مختلف پا، باید مشکل را جدی گرفت. اینگونه مشکلات، اغلب نیاز به مراقبت های پزشکی دارند. همچنین پای فردی که بخاطر درد، در بلندکردن بخش ساق پا و خم کردن زانو ناتوان عمل می کند، بهتر است توسط پزشک متخصص مورد معاینه قرار گیرد.
 
 
منبع:آوای سلامت
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.