سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد؛

ضرورت افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی

رییس شبکه دامپزشکی قوچان گفت:ظرفیت این شهرستان در پرورش ماهیان سردابی سالانه حدود 400 تن ماهی در سال است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا قدرتی افزود : مصرف آبزیان از دیرباز به ‌عنوان یکی از غذاهای بسیار مهم، هم از نظر ارزش‌های غذایی و هم از نظر روش‌های دارویی مطرح بوده است.

قدرتی اظهار داشت : با توجه به رشد روزافزون جمعیت ، ماهی و آبزیان می‌توانند در تامین پروتئین مصرفی خانواده ها جایگاه ویژه‌ای را داشته باشند.                                                                                                                                                                                       او گفت : پرورش ماهی نقش مهمی در ایجاد اشتغال، تولید ثروت، کاهش نرخ بیکاری در مناطق روستایی دارد و توانسته به طور غیر مستقیم به عمران و توسعه روستاها و  ارتقا سلامت جامعه کمک کند.
                                                                                                                             
رییس شبکه دامپزشکی قوچان خاطر نشان کرد: متاسفانه با توجه به اینکه ماهی جزء منابع غذای سالم و مغذی محسوب می‌شود سهم ناچیزی در سبد غذایی مردم کشورمان دارد .
انتهای پیام// ح خ



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.