سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تِک 2: پیشرفت فناوری آمریکا مدیون 900 دانش‌آموخته ایرانی است+ نمودار

یک سایت فعال در زمینه فناوری اذعان کرد 900 دانش‌آموخته ایرانی در آمریکا نقش غیرقابل انکاری در توسعه کمپانی‌های بزرگ این کشور داشته‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی "تِک 2" متخصص در مقالات و گزارش‌های فناوری در مطلبی نوشت: می‌توان چندین صفحه گزارش درباره آثار منفی تصمیم "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا، در ارتباط با ممنوعیت ورود شهروندان 7 کشور مسلمان به آمریکا نوشت. بر کسی پوشیده نیست این تصمیم در روابط بین‌المللی و ژئوپولتیک در مقیاس کلان تاثیرات منفی برجای می‌گذارد. اما در کنار پیامدهای یاد شده، بسیاری از شرکت‌های فناوری در آمریکا به واسطه در اختیار داشتن کارمندانی متخصص از این 7 کشور متحمل زیان فراوانی خواهند شد. 

در ادامه این گزارش آمده است: در بزرگترین شرکت‌های دیجیتالی و فناوری آمریکا، کارمندانی با ملیت‌های گوناگون مشغول به کار هستند. ایجاد محدودیت برای بخشی از این کارمندان که کشورشان در فهرست ضد مهاجرتی دونالد ترامپ قرار گرفته است، آثار سوء روحی و مشکلات قانونی بوجود خواهد آمد. فناوری یکی از مهمترین صنایع رو به رشد در آمریکا است و نمی‌توان بی‌توجه به کسانی که موجب پیشرفت و ارتقاء این صنعت شده‌اند به اعمال فشار علیه آنها بپرداخت.

نگارنده این گزارش با بیان اینکه تحقیق گسترده‌ای درمورد کارمندان شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا که دارای تابعیت یکی از 7 کشور تحریم‌شده هستند، انجام داده است، می‌گوید در تحقیقاتش متوجه شده است تعداد کارمندان ایرانی شرکت‌های فناوری در آمریکا که در کشور خودشان آموزش دیده‌اند بسیار بیشتر از کارمندان 6 کشور دیگر است، به همین دلیل تمرکز تحقیق خود را بر روی اتباع ایرانی قرار داد.

بررسی تحصیلات اتباع ایرانی که در آمریکا کار می‌کنند نشان داد تقریبا بیشتر آنها در یکی از دانشگاه‌های قرار گرفته در فهرست 1000 دانشگاه برتر جهان ( مانند صنعتی شریف در ایران) تحصیل کرده‌اند. این مطالعه همچنین نشان داد 924 دانش‌آموخته دانشگاه‌های ایران در 12 مورد از بزرگترین شرکت‌های فناوری آمریکا مشغول به کار هستند.

جدول زیر نشان‌دهنده تعداد کارمندان ایرانی در 12 شرکت بزرگ فناوری آمریکا است که تحصیلات دانشگاهی خود را در کشور خود به اتمام رساندند:


توجه به این نکته که هیچ اقدام تروریستی از دهه 80 میلادی در آمریکا صورت نگرفته است که مهاجران قانونی (به ویژه ایرانیان) در آن نقش داشته باشند، نشان می‌دهد لزومی برای قرار دادن نام ایران و 6 کشور سوریه، عراق، سودان، لیبی، یمن و سومالی در فهرست تهدیدات بالقوه آمریکا وجود ندارد. طبق اعلام موسسه "کاتو" احتمال کشته شدن شهروندان آمریکایی به دست اتباع مهاجری که دارای اجازه اقامت دائم هستند، یک در 1.3 میلیارد نفر است! در حقیقت تا به حال هیچ ایرانی در هیچ اقدام تروریستی که در خاک آمریکا روی داده باشد مشارکت نداشته و حتی ارتباطی نیز میان این دو کشف نشده است.

سایت تِک 2 در پایان نوشت: بگذارید موضوع را برایتان روشن کنیم؛ صدها و یا هزاران تحصیلکرده خارجی از ملیت‌های مختلف در آمریکا حضور دارند که به توسعه و پیشرفت فناوری در کشور کمک کرده‌اند. این افراد مالیات پرداخت کردند و دانش خود را برای بهبود زندگی میلیون‌ها نفر در سراسر جهان در اختیار ما قرار دادند. فراموش نکنید این مهاجران بودند که آمریکا را بزرگ و قدرتمند کردند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۵۲ ۰۳ فروردين ۱۳۹۶
چرا نظر منو نمیزاریییییین؟؟ چرا؟ جدا چرا؟
ناشناس
۲۲:۴۴ ۲۸ اسفند ۱۳۹۵
کاش برگردن به کشور خودشون
ناشناس
۱۳:۰۰ ۱۴ بهمن ۱۳۹۵
مرگ بر امریکا
ناشناس
۱۸:۲۲ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
ولی به نظر من اقتصاد و پیشرفت سیاسی اجتماعی فرهنگی و حتی دینی شون مدیون ایرانه
ناشناس
۱۸:۰۶ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
تو دانشگاه دولتی تحصیل کردن بعد رفتن اونور کار کردن .واقعا برای دولت متاسفم
یک باستان شناس
۱۶:۵۵ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
توفیق امریکا بربنیاد اندیشه دانشمندان ایرانی استوار است.
ناشناس
۱۴:۵۵ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
باید دانشجویان و داشمندان ایرانی که در امریکا هستن بدونن که امریکا ایرانی ها رو تروریست خطاب میکنه ، اون دانشمندان و دانشجویان هم با این شدت تحقیر شدن...

امیدوارم ایران امکانات خوبی رو براشون فراهم کنه تا به کشور برگردن و به ملت خودشون خدمتت کنن نه به دشمنی که لحظه از دشمنی با ایران دست بر نداشته.
ناصر
۱۴:۴۲ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
خوب چرا باید این تعداد دانش آموخته درجایی باشند که نقطه مقابل پیشرفت ماست،چرا درخدمت پیشرفت کشور نیستند،چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسین
۱۲:۴۹ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
کشور امریکا با وجود خارجی ها به پیشرفت رسیده برای یکبار هم شده غیرت بخرج بدهند به کشور خودشان برگردند و وطن خود را آباد کنند نه امریکای وحشی و جنایتکار را
ناشناس
۱۲:۳۴ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
دانشمندان ایران چرا رفتن چرا امکانات در اختیارشون نزاشتیم متاسفم که امریکا باوجود ایرانیا اقدرتمند شده ولی احترام ایرانیا رو نگه نمیدارن ما که دشمنی باهاشون نداریم ما تروریست نیستیم
مجید
۱۲:۳۴ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
جالبه پیشرفت آمریکا 50 درصدش مدیون ایرانی هاست
ا
۱۲:۱۸ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
برای مردم ایران چه کردن؟
ناشناس
۱۱:۴۴ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
شاید یعضی ها این حرف رو تایید نکنن.ولی من عقیده دارم کسایی که در ایران از پول بیت المال استفاده کردند و درس خوندند و بعد رفتن تا در آمریکا که دشمن ایران و ایرانی هستش(که الان دشمنی آمریکا بر مردم ایران علاوه بر نظام ایران دیگه بر همه ثابت شد) خدمت کنن حقشونه که این بلا سرشون بیاد و اینجوری تحقیر بشن. در طول تاریخ هر کس که به دشمن ملت و مردمش پناه برده سرانجامی جز تحقیر و ذلت نصیبش نشد. حداقل خدا کنه این اتفاق باعث بشه که آگاه بشن و سعی نکنن که منکر دشمنی آمریکا با مردم ایران بشن.
ناشناس
۱۰:۳۷ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
مرگ بر امریکا
ناشناس
۱۰:۲۳ ۱۳ بهمن ۱۳۹۵
به نظر من الان خوب موقعی هست که دانشمندانمون رو برگردونیم البته به شرطی که امکانات هم در اختیارشون بذاریم.