سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افسردگی همسر در یک نگاه/ چگونه متوجه افسردگی همسرمان شویم؟

افسردگی در همسر ممکن است به مرور زمان ایجاد شود و حتی انگیزه خودکشی را در او تقویت کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  افسردگی در مراحل اولیه دارای نشانه ها و علائم مخفی و پنهانی است که می‌توانید با دقت در برخی تغییرات رفتاری افراد وقوع این احساس ناخوشایند را در آنان شناسایی کنید و کمک کنید تا به حالت عادی بازگردد.

تصور اشتباه عموم این است که فرد افسرده به طور مداوم گریه می کند و رفتارهایی نا به هنجار از خود نشان می دهد؛ در صورتی که علائم افسردگی حاد که در مواردی انگیزه خودکشی را در فرد فراهم می‌کند به شرح زیر است:

انزوا؛ سکوت سنگین و تمایل به تنهایی
از جمله مواردی که نشان دهنده بروز افسردگی در یکی از زوجین است می توان زیاد شدن زمان خواب و تماشای بیش از حد تلویزیون و بی علاقگی برای شرکت در فعالیت های اجتماعی و بودن با اعضای خانواده را نام برد.

بی حوصلگی برای شرکت در مهمانی ها و بودن در کنار بچه ها از جمله نشانه های خطرناک ابتلا به افسرگی است.

خستگی؛ این حالت حتی با خواب هم برطرف نمی شود
یکی دیگر از نشانه های ابتلا به افسردگی احساس خستگی شدید است. این حالت خستگی روحی است و حتی با خواب زیاد یا تغذیه مناسب هم برطرف نمی شود و اگر همسرتان به شدت دچار خستگی است و علت بیماری یا مسیر یا محل کار یا مطالعه بیش از حد دروس را ندارد به احتمال قوی دچار افسرگی شده است.

بی توجهی به ظاهر و شلختگی ناگهانی
یکی از نشانه های بالقوه افسردگی بی توجهی به وضع ظاهری، پوشیدن البسه چروک، اصلاح نکردن صورت بویژه در آقایان، پوشیدن لباس‌های نامناسب در فصول سال به طور مثال پوشیدن لباس های نازک در زمستان، عدم رسیدگی به موهای سر و شانه نکرد کردن آنها در خانم ها و پوشیدن لباس هایی با رنگ های تیره و مشکی است.

سردی عاطفی؛ نتیجه افسردگی پنهان
افسردگی با تغییر در هورمون های بدن باعث می شود تا فرد دچار احساس سرد مزاجی و بی احساسی شود. این امر بویژه در زندگی عاطفی زن و شوهر به سرعت خود را نشان می دهد و می تواند باعث سردی  و به تدریج بروز مواردی چون خیانت یا میل به طلاق شود.

عادت های عجیب و غریب در انتخاب غذا
و در نهایت تغییر در عادت غذا خوردن نیز یکی دیگر از موارد ابتلای همسر به افسردگی است. این بیماری روانی در برخی افراد باعث بی اشتهایی یا برعکس پراشتهایی در افراد می شود.

افراد مبتلا به افسردگی معمولا به خوردن خوراکی های شیرین و پرچرب و ناسالم علاقه دارند و از خوردن مواد غذایی سالم برای بدن پرهیز می کنند.

در صورتی که همسر شما هر کدام از این علائم را دارد با او صحبت کنید تا بتوانید مشکل را برطرف کند و در صورت ناتوانی در حل مشکل از متخصص کمک بگیرید.

منبع: prevention

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.