سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مرغ با بیسکویت

در مواد لازم این دستور پخت، خمیر آماده بیسکوئیت وجود دارد که می توانید از سوپرمارکت های بزرگ یا فروشگاه هایی که مواد و وسایل قنادی دارند، تهیه کنید.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در مواد لازم این دستور پخت، خمیر آماده بیسکوئیت وجود دارد که می توانید از سوپرمارکت های بزرگ یا فروشگاه هایی که مواد و وسایل قنادی دارند، تهیه کنید.


 
مواد لازم:

    ۶ قاشق غذاخوری کره

    ۱ عدد پیاز خرد شده

    نصف پیمانه آرد

    ۳ پیمانه آب مرغ

    ۱ قاشق چایخوری نمک

    ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

    ۱ پیمانه خامه چرب

    ۲٫۵ پیمانه مخلوط سبزیجات نیمه آماده

    ۱ عدد مرغ کوچک پخته و خرد شده

    ۲ رول خمیر آماده بیسکوئیت
 

طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-کره را درون یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.

3- پیاز را افزوده و ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شود.

4- آرد را بیفزائید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.

5-در این مرحله باید آب مرغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا همه مواد به طور کامل به خرد یکدیگر بروند.

6- آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

7-پس از اینکه مایع یکدست شد، خامه را بیفزائید و زیر شعله را کم کنید تا به تدریج غلیظ شود.

8- مخلوط سبزیجات و مرغ خرد شده را بیفزائید.

9-سپس آن ها را درون یک پیرکس مستطیلی بریزید.

10-خمیرهای آماده بیسکوئیت را روی مواد بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.

11- پس از خارج کردن از فر، چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس سرو کنید.

منبع:وب سایت روزیاتو

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.