سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوفله هویج

سوفله یک از دسرهای معروف و خوشمزه فرانسوی است که با تخم مرغ و مواد دیگر تهیه می شود.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سوفله هویج با رنگ نارنجی و طعم لذیذی که دارد انتخابی عالی برای یک دسر یا میان وعده رویایی است.


 
مواد لازم:

کره مارگارین: 1/2 فنجان
   
هویج خرد شده نیم کیلو
   
شکر: 3/4 فنجان
   
نمک و فلفل به میزان دلخواه
   
تخم مرغ: 3 عدد
   
آرد 3 قاشق غذاخوری
   
بکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
   
اسانس وانیل :1 قاشق چایخوری
 

طرز تهیه:
 
1-فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. دو قالب سوفله را با کره کمی چرب کنید. هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید یک قابلمه بزرگ را پر از آب و نمک کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. هویج های خرد شده را داخل آب جوش بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. سپس هویج ها را آبکشی کنید و بکوبید تا کاملا نرم و پوره شود.

2-کره، اسانس وانیل و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. پوره هویج را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیبی نرم و یکدست حاصل شود.

3-مایه سوفله را داخل قالب ها بریزید. قالب ها را به مدت 45 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که سوفله پف کرد و روی آن برشته و طلایی شد یعنی آماده است. این سوفله خوشمزه را بعنوان دسر یا میان وعده نوش جان کنید.

نکته:
 
سوفله هویج را می توانید در یک ظرف بپزید و بعد سرو کنید، یا آنکه از ابتدا مایه سوفله را در قالب های تک نفره بریزید و داخل فر بگذارید.

منبع:سایت ایران کوک

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.