به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس،مسعود گرگیج مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیرکشت محصول نارنگی در استان 7هزار و 500 هکتار است .
وی افزود : تولید امسال 2 درصد بیشتر از پارسال است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان جوان سازی باغ ها و رعایت بهداشت باغ ها را ازدلایل افزایش تولید برشمرد.
مسعود گرگیج گفت : شهرستان های رودان و حاجی آباد از مناطق مهم تولید نارنگی در استان هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : نارنگی سیاهو از کیفیت مطلوبی برخوردار بوده و ثبت ملی شده است.
گرگیج گفت :محصول تولید شده علاوه بر تامین نیاز استان به استان های تهران ، فارس و آذربایجان شرقی فرستاده می شود .
وی افزود: بخشی از محصولات تولید شده به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه صادر می شود.
گرگیج گفت: فصل برداشت نارنگی از اوایل بهمن آغاز شده و تا اواسط اسفند ادامه دارد.
هرمزگان به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مستعد تولید نارنگی مرغوب در کشور است .
انتهای پیام/ز