سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

نبود فضای آموزشی یکی از مشکلات عمده مسکن مهر استان اصفهان است

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: پیش بینی نشدن مدرسه یکی از چالش های آموزش و پرورش استان در پروژه مسکن مهر است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمدحسن قائدیها در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان تیران و کرون افزود: شهرک های مسکن مهر استان اصفهان با مشکل نداشتن فضای آموزشی روبرو هستند که این موضوع به یک چالش مهم برای آموزش و پرورش تبدیل شده است.
وی بیان کرد: بر اساس قانون درهرمکانی که 200 واحد مسکونی ایجاد می شود باید پیش بینی احداث مدرسه و فضاهای فرهنگی و تفریحی در آنجا صورت بگیرد اما این موضوع در اجرای پروژه مسکن مهر غفلت شده و امروز استان اصفهان از این چالش بزرگ رنج می برد.
وی به وضعیت مدارس استان اصفهان نیز اشاره کرد و اضافه کرد: یک سوم مدارس استان اصفهان نیازمند بازسازی و مقاوم سازی است که وزارت آموزش و پرورش با محدودیت اعتبار و گستردگی خدمات توانایی رفع این مشکل را ندارد.
قائدیها از واگذاری برخی از پروژه ها و فضاهای اموزشی استان اصفهان به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: 150 واحد آموزشی، فرهنگی و ورزشی آماده واگذاری به بخش خصوصی است و برخی از آن ها آگهی مزایده اعلام شده تا اینکه با مشارکت بخش خصوصی این فضاها توسعه و مدیریت شود.
وی همچنین به خرید خدمات آموزشی نیز اشاره کرد و گفت: 900 کلاس درس استان اصفهان در حال حاضر به بخش خصوصی واگذار شده و با پرداخت بین 600 تا 800 هزار تومان برای هر دانش آموز این کار انجام می شود که امسال این خرید خدمات در استان اصفهان 30 درصد رشد داشته است.
وی یادآوری کرد: برای اجرای پروژه های تجاری در فضاهای آموزشی با موانع قانونی روبرو هستیم که با رفع آن و ایجاد فضاهای تجاری در فضاهای غیراستفاده آموزشی می توان از درآمد آن ها برای رفع نیازهای آموزش و پرورش استفاده کرد.
در این جلسه علی رحمانی فرماندار تیران و کرون از فرسودگی 60 درصد از مدارس تیران و کرون خبرداد و گفت: تفکیک سرویس بهداشتی مدارس از برنامه های مدیریت شهرستان در حوزه آموزش و پرورش است.
وی ادامه داد: در شورای آموزش و پرورش هم افزایی برای رفع نیازهای آموزش و پرورش صورت گرفته که جلب مشارکت خیرین و کارخانه دارها برای تامین نیازهای آموزشی و پرورشی در این راستا صورت می گیرد.




انتهای پیام/م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.